mynewspapers.net

Bra idéer för en 60 födelsedagsfest

Bra idéer för en 60 födelsedagsfest


När du planerar en 60 födelsedagsfest för någon som du bryr dig om, plocka temat, är spel och aktiviteter alla del av roligt. En 60 födelsedagsfest behöver inte vara en stillsam affär. Choosethemes och spel som kommer att få alla upp och skapa några minnen.

Andra barndom

En andra barndom part uppmuntrar alla att skära loss och att låta deras inre 8-åriga ut att spela. Uppmana alla att klä upp i overaller eller part klänningar och dela deras favorit eller mest pinsamma minnen från att vara ett barn. Dekorera med färgglada serpentiner och har en frisk tillförsel av godis och läsk på bordet. Detta är perfekt för en stor grupp människor som delar humor och kärlek till löjligt.

Sextiotalet part

När någon vänder sextio, kan det vara roligt att se över 60-själva. Har deltagarna kommit i deras favorit lappade jeans och paisley skjortor, och berätta för dem att lämna sina skor vid dörren. Håll trivia tävlingar med att 60- och passera runt tidningar från eran. Fråga hedersgäst för bilder eller berättelser för display relaterade till decenniet.

Livstid Display

Spendera tid med hedersgäst innan födelsedagsfirande och sätta ihop en display som omfattar deras liv. Världen förändras en hel del i 60 år och det kommer att upplysa yngre gäster för att se vad kan upplevt i livet. Inrätta en display med bilder av gästen om heder, nyheter gräsklipp från händelser som de minns och minnessaker från sitt förflutna. Visa alla medaljer eller utmärkelser som personen kan ha vunnit i sin livstid och konst eller poesi som de skapat.

Intervjuer

Under festen, dra individer åt sidan och ställa frågor om hedersgäst. Frågor kan variera från när de först träffade honom till vad deras favorit minnen med honom är. Be dem att spela in sin födelsedag önskar om gästen om ära och alla ord som de skulle vilja ta upp dem. Protokollföra deras svar med en digital videokamera och skapa en video som kan ges till hedersgäst senare.