mynewspapers.net

Boy Scout Popsicle Stick Bridge instruktioner

Boy Scout Popsicle Stick Bridge instruktioner


En av de roligare delarna av Scouting upplevelse för pojkar innebär att göra roliga hantverk. Cub Scouts delta i Pinewood Derby, och Boy Scouts sätta ihop olika inblandade projekt för varje år Scout Visa. Det finns så många ritningar för Popsicle stick broar som det finns bridge designers, ger instruktioner dig en enkel, robust bro som du kan använda som en introduktion till processen.

Instruktioner

• Linje upp tre Popsicle pinnar längs kanten av ett bord. Skär en annan pinne i hälften med sax. Limma hälften av en pinne på toppen av den vänstra Popsicle stick, och den andra på den högra pinnen. Sedan limma två mer Popsicle pinnar i mitten, skapa ett andra lager. Limma tre pinnar ovanpå detta lager att göra ett tredje lager med sprickor överlappande, som när du gör en tegelvägg. Gör denna process tre gånger, och du kommer att sluta med fyra tre lager bitar.

• Upprepa steg 1 två gånger men istället för att göra lappar tre pinnar lång, har dem vara två stycken långa istället. Har du bara två pinnar på botten, med en pinne mellan två halv-pinnar i mitten, och två pinnar på toppen.

• Bygga en bro vägg. Ta en av de större figurerna från steg 1 och en mindre bit från steg 2, och sex mer Popsicle pinnar. Använd en av sex pinnar för att Anslut vänster-av större pjäs med vänster-slutet av den mindre bit, i en vinkel. Använd en annan pinne för att ansluta höger-slutet av större pjäs med höger-avsluta av den mindre bit, i samma vinkel. Fyll en uppsättning trianglar mete andra fyra bitar mellan större och mindre bitar. Vänta tills det är torrt, då vänds väggen och limma sex fler pinnar på den andra sidan, i samma mönster.

• Upprepa steg 3 så har du två väggar för din bro.

• Använd de sista två stora bitarna från steg 1 för att göra körbanan. Anslut dem över toppen med Popsicle pinnar. Detta bör ta mellan 30 och 40 pinnar.

• Limma bridge väggarna till de balkar som håller upp vägbanan. Vägbanan bör ansluta till större bitar längs väggarna.

• Anslut bron över toppen av väggarna också. Du kan täcka som du gjorde i vägbanan för att göra en tunnel ser, eller trianglar kan du lägga till styrka.