mynewspapers.net

Bowling party inredningsidéer

Bowling party inredningsidéer


Bowling parterna arbeta för vuxna, barn eller en kombination av båda. Dekorera ditt parti område med din bowling tema i åtanke att skapa en atmosfär värdig bästa bowlinghall runt. Festliga dekorationer kommer att ange tonen för din fest och få dina gäster på humör för att fira.

Tabell

Dekorera ditt parti bord med en vanlig svart duk eller brun duk inredda för att likna en bowlingbana. Använda tyg pennor för att dekorera din egen bowling lane duk på brunt tyg om du inte kan hitta en. Göra brun wood grain-liknande linjer och lägga till den svarta pilar och prickar normalt återfinns på bowlingbanor. En bowling lane dekoration skulle också arbeta för en lång korridor eller farstun och eventuellt användas för en bowlingspel under festen. Använda papperstallrikar och servetter som ser ut som ett bowling styrkort, bowlingklot eller skildra ett bowlingklot krascha in stiften. Använda bowling handdukar som bordstabletter eller låt dina gäster dekorera Tom bowling handdukar att ta hem som part tjänst. Lägg en mittpunkten på varje part tabell, till exempel en bowling stift, boll eller styrofoam inredda för att likna pins och en boll. En dekorerad tårta som har bowling objekt kan också tjäna som det viktigaste inslaget.

Tak

Fyll tak utrymmet med flytande svarta och vita ballonger och serpentiner. Lägg i en annan färg om du har en annan färg för partiet, som chockrosa, neon blå eller röd. Inkludera vissa bowlingklot och pin formade pratbubblor. Använda fiske tråd för att hänga små plast eller frigolit bowling bollar och pinnar från taket. Du skulle kunna placera bollen och stift som bollen slog bara ett slag om du använder två bitar av Lina att placera stiften eller limma ihop dem innan dem.

Väggarna

Göra stora affischer att likna bowling styrkort eller bygga ett collage med riktiga styrkort. Affischer av pro bowlare eller tidningsartiklar om olika bowlare eller professionell bowlare Association passande om du eller den part honoree har en favorit. Bilder på olika bowlingbanor, särskilt någon du har varit på eller vill gå till passande. För ett barns parti, överväga att göra stora affischer med bowling villkor skrivs ut som serietidning ord, som "strike," "reservdelar" eller "Turkiet." Hänga gamla bowling tröjor, handdukar eller skor runt i rummet. Gör en bowling banner med bowling lingo som hyllar tillfället. Häng neonskyltar eller göra affischer som ser ut som neonskyltar.