mynewspapers.net

Bose System Information for en 95 CamaroBose är en tillverkare av premium audio produkter från bilens audio högtalare till hemmabiosystem. Bose ljudsystem blev först ett alternativ på den Chevrolet Camaro 1993. 1995 fördubblats Bose kraften i systemet.

Utrustning

En 1995 Camaro med Bose uppgraderat ljudsystemet innehåller två par fullrangehögtalare. Två 4-tums runda högtalarna är placerade i fronten och framdörrar, medan två 6,5-tums ovala högtalarna är placerade i bak och bakre sidopanel. Kontroll däck tillverkas av Delco och en CD-spelare och AM / FM-radio.

Märkeffekt

1995 fördubblades den sammanlagda maskinstyrkan för Bose ljudsystem för Camaro till 300 watt. Två 100-watts förstärkare ingår i 6,5-tums högtalare i panelerna bakre segel.

Systemuppgraderingar

Om du vill uppgradera ett befintligt och funktionella Bose system, överväga att lägga till externa tweeters eller ersätta de främre högtalarna med en två-vägs högtalare för bättre högfrekventa ljud. Extra förstärkare eller en motordriven subwoofer kan också läggas till systemet för förbättrad lågfrekvent ljud.