mynewspapers.net

Bose Sounddock Portable specifikationer

Bose Sounddock Portable specifikationer


Grundades 1964, är Bose en professionell och hem audio företag som hävdar att ständigt söka efter sätt att förbättra ljudkvaliteten. Företaget har i själva verket återinvesteras 100% av vinsten tillbaka till företaget forskning, enligt webbplatsen Bose. En ny produkt som Bose har designat för privat bruk är SoundDock Portable, som låter användare iPod docka och spela musik utan att använda hörlurar.

Översikt

SoundDock Portable systemet har högtalare och en dockningsstation för iPod. Det kommer med en rechargeable lithium-ion ackumulatorn redan installerat, och är kapabel att cirka tre timmar batteritid när volymen är helt fixerade. Batteriet kan längre om volymen är sänkt. Hela enheten kan bäras av det inbyggda handtaget; Det kan också spelas medan inkopplad och laddning. Den levereras med en fjärrkontroll, och främre dockningsstationen roterar in och ut för enklare resande.

Kompatibilitet

Den SoundDock Portable främre dockningsstation passar alla iPhone och de flesta iPod-modeller från och med 2010. avgifter iPod när den är dockad. Även SoundDock är avsedd för iPod i åtanke, kan det fungera med andra MP3- eller CD-spelare via 3,5 mm AUX ingång på baksidan av SoundDock Portable. Dessa enheter kommer att ge samma kvalitet av ljud som en iPod.

Mätningar

Med dock stängt, SoundDock åtgärder 6.75 inches i höjd, 12,95 inches i bredd och 6.06 inches på djupet. Öppna dock lägger till 0.88 inches djup. Den väger 2.37 Kilogram.

Andra specifikationer

Sounddock fjärrkontrollen kan justera volym, samt grundläggande iPod funktioner. Sounddock Portable kostar ca £260 (från och med oktober 2010). Det har ingen bas eller diskant kontroller, och har ingen klocka eller AM / FM-radio.