mynewspapers.net

Bosch i linje bränslepump specifikationer

Bosch i linje bränslepump specifikationer


Bosch tillverkar en mängd olika både i linje turbin och i tanken bränslepumpar för bensin och dieselmotorer. Bränslepumpen är utformad att pumpa gas eller diesel från fordonets tank till förgasare eller bränsleinsprutningssystem till så småningom att gnista upp och driver bilen. I-line pumpen är en ättling till tidigare mekanisk versioner, som sände gas till förgasaren. Bränsleinsprutning ersatt förgasaren i många nyare fordon, att skapa behov av higher-pressure in-line eller i tanken bränslepumpar.

Turbinen Pump specifikationer

Bosch fokuserar på turbinen i linje bränslepumpar men säljer andra i linje sorter för eftermarknaden installation. Den i = linje turbin pumpar funktionen en impeller ring; en spin-balanserad, polymer-inneslutet armatur; kolborstar; en backventil och en brusreducering spole skära radiofrekvensstörningar. Pumparna är konstruerade med fokus på tyst drift, minimerad slitage och lång livslängd och en identisk passar till de delar som de ersätter.

In-Line Diesel

Bosch tillverkar nio typer av diesel, i-line system bränsleinsprutningspumpar. Alla pump cylindrarna har en kolv-och-fat församling. Injicerade Bränslemängd per slag, på mm3, varierar från typ M på 60 till typ H 1000 på 250. Maximal munstycke tryck, eller bar, för de nio spänner från 550 till 1,350 för H 1000 M. I-line injektionen pumpar alla använda antingen mekaniska eller elektroniska ventiler och direktinsprutning utom typ M. Antalet cylindrar varierar från fyra till åtta. Den högsta hastigheten för diesel i-line pumpar eller mim-1, varierar från 5 000 till 2 200. Maximal effekt per cylinder, kW, varierar från 20 till 70.

044 Inline bränslepump

I-line 044 pumpen är en av de mest efterfrågade Bosch pumparna online. De installeras oftast på bakre centrum undersida lastbilen eller bil. Bosch 044 har ett minsta flöde på utlopp 80 gallons per timme (300 liter per timme) och springa på 32,9 kilo av trycket per kvadrattum (psi). Högt tryck i linje pumpen kan stödja bilar och lastbilar med upp till 700 HÄSTKRAFTER. Pumpen kan användas i sekvens med en i-tank Walbro eller Bosch 040 bränslepump. I-line pumpen, artikelnummer 0580254044, har en hög temperatur minskning av 8 gallons per timme (30 l) och väger 103 kg (1,030 gram).

Räckvidd

I företagets katalog har 480 sidor av Bosch bränslepumpar och kompatibel gör och modeller av importerade och inhemska bilar, lätta lastbilar och minibussar.