mynewspapers.net

Bosch diagnostiska verktyg

Bosch diagnostiska verktyg


Bosch är en ledande leverantör av fordonsindustrin diagnostiska lösningar som hjälper tekniker med bilverkstäder. Typiskt, diagnostiska verktyg kommer med inbyggd programvara som tillgodoser inhemska eller internationella bilar. Oavsett om du behöver ett verktyg för att kontrollera spänning för ett batteri, felsöka makten tåget eller skanna för läckor bil, erbjuder Bosch en mängd diagnostik verktyg.

Skanna den diagnostiska verktyg

Du kan hitta en mängd olika sökverktygen med Bosch diagnostik. KTS 340 hjälper tekniker diagnostiska den elektroniskt system i amerikanska, Europeiska och asiatiska bilar och enheten inkluderar 12 månader om uppdateringar. MTS 3100 Mastertech är en scanning verktyg erbjudande makten tåget, kropp och chassi diagnostik för inhemska fordon går tillbaka ända till 1981. Tech 2 är dessutom utrustad med General Motors programvara för att hjälpa ombord, makten tåget, kropp och chassi diagnostik för senaste modell GM bilar.

Rök testare

Bosch gör SMT 300 röker testaren, en enhet som hjälper till att upptäcka vattenläckor i ett fordon. När den upptäcker en läcka, lämnar rök testaren en Ultra Violet märke som anger där det finns en läcka. Det fungerar med inerta gaser eller fartyget luft och den använder godkända tillverkare teknik. Det finns en air flödesmätare, rök flöde reglerventil och förfalla manometer.

Batteri elsystem analysatorer

Bosch smeten testaren kan hjälpa butiker testa operativsystemen start och laddning av 12 volts batterier på bilar. Det har en knappsats och ett fyrsiffrigt LED-bildskärm. Dessutom laddningen Bosch ett elsystem diagnostiska analyzer som ger starter test, systemtest och batteri testning.

Buller vibrationer hårdhet Analyzer

Buller, vibrationer och skärpan Analyzer enheten ger tekniker med information från många ingångar, vibration sensordata, tekniker input och bil sensordata. Den har fyra lägen: drivaxel balansering, vibrationer diagnos, Strobe och buller diagnos. Den innehåller dessutom uppgifter från bil motor och växellåda med vibrationer och buller sensorer data att lokalisera källor till buller och vibrationer.