mynewspapers.net

Bootcamp klass idéerBoot camp klasser är utformade med tuffa övningar, som soldaterna sådana upplevelser i boot camp. När du startar en boot camp klass, letar du idéer som övningar är bäst. Tänk på att boot camp är intensiv, så din klass bör inte vara alltför lätt, men inte nödvändigtvis lika hårt som militära boot camp antingen.

Spurter

Spurter, eller självmord är som de ibland kallas, en stor boot camp klassen Motion. Detta fungerar dock endast med mindre klasser. Självmord är när du kör till en angiven plats, tillbaka till raden början, sedan till en linje längre än den första och tillbaka och fortsätta göra så tills du når den kompletta motsatta sidan och komma tillbaka.

Hopprep

Hopprep är en konditionsträning som håller pulsen upp för en lång tid och lär uthållighet. Se till att det finns utrymme i din klass för alla människor att hoppa. Om det inte kan dela upp klassen i två. När en grupp tar en paus, kan andra komma in och använda hoppar rep.

Bootstrappers

För att göra bootstrappers, starta på alla fyra. Sedan hop en fot framåt, knä av bröstet och det motsatta benet utsträckt. Sedan hop och växla ben. Gör detta i en minut. Din hela klassen kan göra detta på en gång, eftersom det bör finnas tillräckligt med utrymme för dem alla.

Spänst

Spänst innebära explosivitet. För att göra detta, har du många alternativ. En är att sitta på huk ner lågt och hoppa upp så högt du kan. Du kan göra detta i jumping jack stil också. Huka sig låg och explodera upp med händerna och armarna utsträckta.