mynewspapers.net

BMW 7-serien spel

BMW 7-serien spel


BMW 7-serie är, utan argument, en av världens mest imponerande fordon till någonsin har prytt bilindustrin; dessa maskiner har historiskt upp för futuristiska idéer som har gjutna denna industri. Enligt BMW: s egen hemsida för 7-serien, "BMW flaggskeppet är obesvärad lyx och oerhörda makt. Och med otaliga banbrytande körning och underhållning alternativ, innovationer överflöd." Denna standard kompetenscentrum drar stor respekt och beundran och har en självklar fan-club efter. Men med alla video spel tillgängliga som demonstrerar fordon, du skulle vara hårt pressade att hitta någon som har 7-serien; medan resten av familjen på samma sätt imponerande BMW gör regelbundna framträdanden. (Alpina modeller 7, 11 och 12 är baserade på 7 serien plattformar och kommer att finnas i listan.)

World Racing 2

BMW 7-serien spel


World Racing 2 tar dig runt om i världen i 160 spår ligger inom Italien, Egypten, Miami, Hawaii och Hockenheim Ring (en travbana i Baden-Württemberg, Tyskland). Spelet innehåller över 70 uppdrag och 90 olika bilar att välja mellan. Något som gör detta spel speciellt är att dess bilar är "riktiga"---företag och modellerna som existerar utanför spelet. Men om spelets förteckning över pre-lastat fordon inte klippa det, har du möjlighet att lägga på bilar. Du kan hämta en BMW 750iL, 760Li och Alpina B12, t.ex. Spelet gäller endast för PC.

Grand Theft Auto San Andreas

BMW 7-serien spel


Grand Theft Auto har inte "riktiga" bilar, men dess fordon är nära baserade på plattformar och egenskaperna hos utformningen av bilar som finns i den verkliga världen. Som sagt, kan du faktiskt Hämta verkliga replika bilar som ska användas i detta spel. I detta ingår versioner av 745iL, 750i, 750iL, 760i, 760Li och Alpina B12.

Grand Theft Auto 4

BMW 7-serien spel


Grand Theft Auto har ett fordon kallas oraklet, och den har mer gemensamt med BMW 7-serie än bara lyx och sport. Enligt IGN Entertainment, en division av News Corporation, är Oracle faktiskt direkt baserad på 7-serien. En snabb titt på Oracle och du kommer att märka uteslutandet av BMW: s signatur galler, förmodligen den mest märkbara skillnaden mellan det och den verkliga versionen. Annat än att är fordonen ganska lika.

Call of Duty: Modern Warfare 2

BMW 7-serien spel


I konkursboet karta delen av Call of Duty: Modern Warfare 2, spelaren kommer över två fordon som liknar två verkliga bilar. Ett verkar vara en Scion Tc, och den andra en E65 version av BMW 7-serien. E65 definieras som en viss plattform av 7-serien, så denna beskrivning beskriver stil och utseende kontra specifika modell av fordonet. BMW lookalike i COD:MW2 har något mer triangulär taillights och en helt annan avgasröret än verkliga E65, men annat än dessa två skillnader fordonen är liknande. Tyvärr, bilarna är stationära och du kan inte ta dem för en enhet.