mynewspapers.net

Blossom träd hantverk

Blossom träd hantverk


Låt inte åsynen av kala trädgrenar på vintern får du ner--med lite av slughet, du kan göra dem blomma själv. Rosa och röda kännetecken av ett träd våren blossom, särskilt körsbär blommar, är en enkel och pigg sätt att muntras upp murrigt eller färglöst rum. Experimentera med olika typer av blossom hantverk att naturens prakt i ditt eget hem.

Vävnad träd

Detta hantverk kan du ändra naturen själv, bringande den in i ditt hem i en blandning av naturliga och konstgjorda dekoration. Samla några tunna trädgrenar utanför--företrädesvis de som redan har fallit från trädet. Ge dem tid för att torka ut. Medan de gör, klipp ut en eller två dussin 2-tums rutor rosa vävnad och nypa dem i mitten för att göra dem ser ut som blomma blommar. Limma dem till trädgrenar och visa dem i en kort vas eller en klar glasburk.

Fingerprint träd

Detta projekt är en bra kreativa utlopp för unga konstnärer som inte kan ha avancerade förbi fingerfärg. Rita ett träd på en stor tunga papper--det kan vara lika detaljerad eller så enkelt som du vill. Måla den bruna. Medan det torkar, blanda ihop flera små portioner av röd och vit färg för en mängd olika rosa. Doppa pad med fingret i färg och tryck på utsidan av en trädgren så att den lämnar ett fingeravtryck. Fingeravtrycken fungera som trädet blommar, ger detta konstverk en unik personlig prägel.

Popcorn trädet

Kombinera konst tid med snack tid med detta läckra projekt. Börja med att rita ett träd på en rosa papper--eftersom de blommar du skapar inte rosa, med rosa papper sprutar lite välbehövlig färg i pjäsen. Du kan antingen måla eller rita trädet, men helst bör man brun. En påse med slätt popcorn, som smörig pop eller cheesy typer är för rörigt för detta projekt. När popcorn har svalnat, limma fast bitar av den för att grenarna av träd för ett konstverk som ser både vackra och läckra.