mynewspapers.net

Blommor som blommar i slutet av juli

Blommor som blommar i slutet av juli


Många blommor blomma tidigt till mitten av sommaren, så för att hålla dig blomma trädgård ser vacker och levande, hitta sensommaren till början av hösten underbyxor är nödvändigt. Annueller, perenner och vinstockar har sorter som producerar sensommaren blommar.

Perenner

Blommor som blommar i slutet av juli


Många blommande perenner, växter som lever längre än 2 år, blommar i slutet av juli. Joe Pye Weed eller Eupatorium, är en lång, lätt att växa växt med vita, blå eller lila blommor. Det blommar på sensommaren till början av hösten. En annan perenn som blommar i slutet av juli är padda Lilly, även känd som hårig. Detta är en hög växt som producerar ljus blommor och mönstrade blad. Padda Lilly växer bra i skuggade till semi skuggade områden med fuktig jord. För dem som gillar prästkragar prova Black Eyed AminRamjee, aka Rudebeckia. Dessa blommar i slutet av juli och producera ljusa gula Blom, liknar prästkragar.

AnnuellerEn årlig växt är en som lever för endast en säsong. Enligt Gardner distributionsföretag hemsida, gör annueller bäst i sommarens värme många blommande mitten till slutet av sommaren genom fall. Salvia horminium är en årlig som producerar lila, rosa eller vita blad och blommar sensommaren genom fall. Impatiens är en annan årliga val med många sorter av färger som röd, lila, ros, vit, rosa, korall, mauve, violett, blå, lax, orange och pasteller. De blommar tills säsongen iskalla vädret. Vissa sorter kommer övervintrar här i zon 4, men jag behandla brukar dem som ettåriga. Även ge Mums långa blommar börjar i juli.

Vines

Höst Clematisforms är en sensommaren blunder som producerar en hel del blad och kluster av vita blommor. Dessa vinstockar växer snabbt och fortsätter att blomma in på hösten. Rosa De Montana, Coral Vine är en blommande vinranka som sensommaren som producerar bitar av vita, rosa eller röda blommor och gula blad och kommer att klättra upp till 30 fot.