mynewspapers.net

Blommor gjorda av 6-Pack ringar

Blommor gjorda av 6-Pack ringar


När du använder sex-pack ringar för att göra blommor kan du förhindra att ett djur lidande och göra vår planet en vackrare plats att leva. När unga, nyfikna djur peta deras huvuden eller trynen genom en ring och kan inte få bort det, några live men ofta drabbas av allvarliga missbildningar, enligt bevarande rapport. Sex-pack ring blommor är en värdig försök att begränsa denna risk.

Daisy, Svart-Eyed Susan och Echinacea

På 1970-talet för konsthantverkare sex-pack ringar för att göra daisy Grytunderlägg, coasters och bordstabletter. När du skär ringarna isär, kan du klippa dem så att varje ring har en jämn bredd eller lämna dem som-är. Du kan använda smala sidenband, tyg remsor, garn eller snöre för att göra dubbel eller trippel-virka maskor att täcka den första ringen. Göra en lärka huvud Knut att bifoga ditt band, tyg remsa, garn eller snöre till första ringen, som kommer att vara centrum av din daisy. Men du kan använda vilken färg du önskar, mörkare färger gör din daisy centre står ut och ljusare färger ser mer realistiskt. Använd vit för utanför ringen och gult för centrum för att göra Shasta prästkragar, orange med en mörk brun centrum att göra black-eyed AminRamjee eller skuggan av lila, fuchsia eller magenta med en svart, brun eller mörkt lila centrum för echinacea. Dubbel- eller trippel-virka hela vägen runt ringen, trycka stygnen tillsammans när du går. Gör ett snitt över sex ringar så kan du länka dem till den första. Varje efterföljande ring som du lägger till kommer att länka till den första ringsignalen och minst en annan ring. När länkat, upprepa virka sy hela vägen runt ny arbetande ringen. Peta din virknål genom centrum av ringen du täcker och dra garnet tillbaka genom utan fastna andra ringen i slingan. Håll din knytnäve mot tidigare ringar för att driva dem åt sidan, medan greppa arbetande ringen i den samma handen. Om du fångar en föregående ring i din slinga, dra garnet löst och upprepa maskan.

Hyacinter

Tänk på dessa som prästkragar med en twist, bokstavligen. När du skilja din sex-pack ringar, trimma dem så att de är lika bred som möjligt. Använd en spik eller en läder punch för att peta ett hål i centrum av ena sidan av plast ringen, med ett matchande hål på motsatt sida. Genom att vrida ringen så att de två hålen matcha och trä det på en 18-tums delen av klädhängare eller chenille craft stam. Böja galgen eller piprensare runt plast ringen så att den hålls twisted tillsammans och inte kan glida av stammen. Fortsätt lägga till vridna ringar tills du får ett 6-till-8-tums lång blossom.

Rosor

Om du skär varje six-pack ring så nära samma bredd som möjligt, kan du förvandla dem till små rosenknoppar. När du klippa och trimma dem, skär över var och en att öppna ringen. Vik ena änden av en cut-apart six-pack ring bakåt över sig diagonalt. Nypa den för att göra ett fast veck i plast. Trä en gobeläng nål med crewel garn eller broderi tråd. Peta ett hål genom den vikta ringen med en nål och använda en enda whipstitch för att hålla luckan ihop. Fortsätta att vika plastringen bakåt över sig och sy genom centrum av blomman tills din rosebud är ungefär samma storlek som de som används för trimma hattar och kläder, som är mellan 1/2-inch till 1 tum lång och 3/4-tums till 1-tums runt vid basen. Doppa varje ros i klart lim och strö den med guld, koppar, silver eller andra metalliska glitter och använda dem för att försköna T-shirts, stranden hattar eller strandsandaler.