mynewspapers.net

Blomma sovrum inredningsidéer

Blomma sovrum inredningsidéer


Inreda ett sovrum med en blomstermotiv innebär mer än att sätta en vas på nattduksbordet. Blommorna kan vara påminner om naturen och behöver inte göra ett rum alltför feminina. En blomma sovrum tema kan arbeta i alla rum från en plantskola till ett sovrum om du hittar en balans.

Moderna blommor

Blommorna kan användas i ett samtida sovrum. Använda grafiska blommor som vallmo för att göra ett uttalande. Istället för att använda små blommönster på flera artiklar, plocka en blommig element som kommer att göra en stor inverkan. Hålla resten av utrymmet samtida, i andra delar av naturen som en bambu sänggavel eller sisal matta för en modern känsla. Gör din blommiga lakan fokus i rummet vid hopanden hjälparen och bara klä sängen med lakan för en spa-liknande känsla som också sparar pengar. Blommor kan liva upp vita väggar i moderna utrymmen. Placera en stor blomma vägg applikationer bakom sängen för att skapa en samlingspunkt. Blommor är en enkel form så du kan kunna hand färg eller stencil en stor blomma på väggen för extra intresse.

Elegant blommig sovrum

Blomstertryck kan användas i high-end design; blommor är inte bara för landet rum. Hitta en ton-i-ton blomprint i en ovanlig färg som robin ägg blå. Detta kommer att hålla sovrummet från känsla för feminint. Damast utskrifter har ibland blommig teman. Ett par print med solid-färg kuddar och lakan för en lugnande effekt. Skriv ut gardiner med nödställda vita möbler för en shabby chic känsla för en mer feminin rum satte ros. Du kanske även vill lägga en del av tyget på väggarna för en överraskande touch. Gäller tyget med sprejlim och rama in den med dekorativa formning att lägga till ett arkitektoniska element.

Kids' blomma sovrum

Blommor fungerar som en gladlynt tema i en flickas sovrum eller förskola. Du kan vända hela rummet till en trädgård. Måla sovrummet väggar en rolig färg som är inspirerade av blommor som lavendel, grönt eller rosa. Installera ett staket som väggen behandling. Du kanske kan hitta en sänggavel som ser ut som ett staket att bära trädgård känslan i hela rummet. Barnens utemöbler kan skapa ett lounge eller hantverk område. Accessoarer med blommiga gardiner och falska blommor. Använd en limpistol tillämpa faux blommor ljuskrona nyanser eller en lampskärm en handgjord prägel.