mynewspapers.net

Blomma frisyrer

Blomma frisyrer


Blomma frisyrer kan se känslig och ganska eller verkligt dramatiska. Välja från nyklippt blommar eller hög kvalitet falska blommor att skapa olika utseende. Populärt med bröllop, blomma frisyr är också perfekt att klä upp en enkel party outfit eller att komplettera en flamboyant kostym. För de flesta blomma frisyrer, ordna håret först och sedan säkra blommorna på sista.

Kronor och kransar

Traditionella kronor och girlander förbättra någon frisyr från kort till lång, och är snyggast när gjorda av färska blommor. Säkra dem med matt hairgrips. Kransar fixa enkelt till en upp-göra men om håret är kort eller fina sedan TUPERA ett avsnitt runt kronan att ge håll. Om bär som en del av en brud frisyr, ska din frisör skydda blommorna. Väva någon typ av blom i till en enkel krans, från dramatiska letar kallor till en enkel daisy. Tropiska blommor som frangipani och jasmine gör fantastiska ö-inspirerade frisyrer. För en informell titt, bära hår ner och skapa mjuka vågor med keramiska strykjärn. Klipp de främre delarna av hår tillbaka för en ren linje runt ansiktet och sedan säkra garland. Delikat krönar av rosenknoppar och prästkragar passa traditionella rustik formatmallar.

Klipp och hårsnoddar och hårband

En florist kan koppla din färska blommor till ett hår klipp men du kan också köpa realistiska fake blomma håraccessoarer på banden och kammar. För en enkel, vacker stil ha långt hår rakt och blankt eller lätt böjda och glida på en blomma hårband. Kortare hår, såsom bob eller en pixie gröda nedskärningar, passar en blomma spray slitna åt sidan. Nestle större blommor i att halta hår av curling hår med tång att skapa mer volym. Sopa hår i en låg sida-hästsvans eller bulle och säkra en bukett till slips. Valet av blommor avgör om denna look är formell, dramatiska eller casual.

Klä upp-dos

Fräscha upp en formell upp-göra genom att dekorera med små blommor, som prästkragar eller brudslöja, istället för pärlor eller kristaller. Bifoga dessa till lockar eller väva genom håret med band. Om du har fint hår som behöver en hel del volumizing och curling för att stanna upp, då undvika mycket stora tunga blommor som är beroende av din upp-göra bo säkert struktur. Curling hår och lämnar vissa delar falla lös gör din upp-göra ser informella och söt och passar en stil med vilda blommor och grönska. Försöka väva små blommor i flätor och flätor innan du sätter i till en upp-göra, att genomföra en slumpmässig variation av vackra juveler i håret.

Överväganden

Be din florist om bästa blommor för varje tillfälle. Till exempel vissnar vilda blommor, till exempel vallmo, snart efter skärning; de är inte idealisk för en lång dag som ditt bröllop. God kvalitet falska blommor passar dramatiska aftonklänningar och kostymer som är opulently utformade; dessa falska blommor kan ha paljetter, kristaller och ovanlig färg. Försök märken som Johnny älskar Rosie eller Lucys blommar för en couture-inspirerade fake blomma frisyr. Överväga doft när du använder färska blommor i håret. Blommor, frangipani, jasmine och vita liljor avger en vacker doft som läggs till i magiskt i en speciell dag, till exempel ditt bröllop.