mynewspapers.net

Blått sovrum inredningsidéer

Blått sovrum inredningsidéer


Den färg blå har mycket mer potential för sovrum än en pojke plantskola. Blå kan fungera för barn, tonåringar, ett par eller en ungkarl eller möhippa. Om du funderar på att måla dina väggar blå, prova några uppfinningsrika tekniker med färg att liva upp ditt sovrum.

En gång över

Blått sovrum inredningsidéer


Du behöver inte använda en tråkig, plain blå. Leta efter det i en nyans som integrerar andra färger: blå-grön, blåaktig grå, blåaktig lila, vitaktig blått och andra. Om ditt sovrum är liten, använda en blek nyans av blått. Målning en ljus färg på väggarna i ett rum gör utrymmet verkar större. Använda en mörkblå på väggarna är ett alternativ, men om inte du ska avsiktligt för mörkt utseende, balansera det med vit eller neutral accenter runt i rummet: gardiner, sängkläder, kastar, mattor, accent kuddar och lampskärmar.

Mixa och matcha

Blått sovrum inredningsidéer


I stället för målning samma blå på alla väggar, använda en färgkombination i den blå familjen. Ton-i-ton inrett ser bra ut, och du har många nyanser att välja från: cerulean, azure, kobolt, marinen, himmelsblå och många fler. Du kan växla väggar i olika nyanser av blått, eller vara ännu mer kreativ med mönster, prickar, ränder, motiv och mönster. Och inte förbise taket i sovrummet. Taken är en märkbar del av alla rum, så måla det också.

Vacker bild

Blått sovrum inredningsidéer


Väggmålningar är alltid ett iögonfallande alternativ. Måla en väggmålning i ditt sovrum, på endast en fondvägg eller fortsätta runt i rummet, som visar upp blå framträdande. Du kunde måla en stranden scen; en underwater seascape med valar, korall och skolor av fisk; en fancy blå bil kör ner en motorväg mot bakgrund av en klar, blå himmel; fåglar med blå fjäderdräkt som bluetails, påfåglar, buntings, nötskrikor och sångare; eller vad blå objekt fånga din fantasi: safirer, fjärilar eller hot-air ballonger.