mynewspapers.net

Blad faller utanför min prinsessa hollyBlue Princess, ibland förkortat till prinsessa, är en sort av Ilex x merservae, en hybrid växt. Denna attraktiva holly växer till en högsta höjd på 4,5 m (15 fot) och bredd på 3 m (10 fot) och är önskvärt för blågröna blad, lila stjälkar och kalla-härdighet. Även om bred till vara tuff, lider I. x merservae "Prinsessan" problem som är gemensamma för alla hollies orsakar bladen gulnar och faller av trädet.

Miljömässiga orsaker

Miljöpåfrestningar orsaka en annars frisk prinsessan holly att fälla sina blad. Även om de är köldhärdig, orsakar svår fryser trädet att släppa sina blad. Näringsbrister i marken också orsaka blad att släppa. Detta kallas kloros och härrör från höga markens pH. Bladen gulnar innan de hoppar. Snabba temperaturförändringar under vintern och öppen exponering för torkning vindar kan orsaka leaf scorch, som om allvarlig nog medför också avlövning av trädet.

-Svamp orsakar

Svampsjukdomar också orsaka blad att släppa från holly växter. Även om vissa svampar påverkar bara trädet i en mindre, estetiska vägar, är andra mer allvarliga. Cylindrocladium är en svamp som orsakar små, gula fläckar som senare växer sig större och förvandlar lila-brun visas på bladen. Holly träd är så känsliga för denna svamp som bara en plats kan orsaka trädet för att sprida den löv. Anthracnos orsakas av ett antal olika svampar. Denna svampsjukdom orsakar brun fläckar på bladen, som till slut släppa från trädet. Web blight är en svamp som trivs i varma, våta väder och dödar lämnar från botten av växten uppåt.

Behandlingar

Ibland kan du behandla orsaken till fallande löv efter symptom. Andra gånger, innebär det faktum att bladen sjunker att det redan är för sent. Skador från hårt fryser behandlas inte. Behandla kloros genom ändring av smutsa med syra-rika gödselmedel. För svampsjukdomar, rensa infekterade grenar för att förhindra spridning av sjukdomar och spraya trädet med en fungicid. I mindre allvarliga fall, som kan vara tillräckligt för att stoppa sjukdomen från att förvärras.

Förebyggande

Förebyggande är oftast bättre än att bota när det gäller bladverk problem i prinsessan holly träd. En 7,5 till 10 cm (3 till 4 tum) lager av kompost runt din holly hjälper till att skydda det från mycket kallt Frost. Fyllning en holly tree från eftermiddagen solljus hjälper till att förhindra sun scorch. Fungicid tillämpas på våren som en förebyggande åtgärd minskar förekomsten av svampinfektioner. Se till att dina växter har gott om utrymme runt dem för luften att cirkulera, och dra upp och sälja några smittade blad kvar på marken under växten, som svampar övervintrar i marken.