mynewspapers.net

Blå & brun väggmålning idéer för tonåringar

Blå & brun väggmålning idéer för tonåringar


Kombination i varierande mönster, brun och blå skapa annorlunda atmosfär i rummet. Vissa tonåringar föredrar att ha ett djärvt uttalande i deras rum, medan andra är mer acceptera för en lugn tillflyktsort. Det finns flera nyanser av brunt och blått, vart kommer med kall eller varm färger och med neutrala färgnyanser. Oavsett vilken typ av rum du är ute efter, det finns en mängd olika alternativ för att uppnå ditt dröm rum.

Ränder

Ränder gör ett djärvt uttalande, särskilt när du är klar med två kontrasterande färg färger som deep brown och ljus blå. Du kan göra ränderna som tunn eller tjock som du vill, med olika metoder. En sådan metod är att tillämpa målartejp i önskad tjocklek när du har tillämpat en av färgerna i hela väggen--kallas även ett underlack. För en mer radikal design, gör ett mönster ur längderna separera varje rand eller tjockleken på varje rand. Om rummet utgör arkitektoniska detaljer, som en inbyggd avsats, tillämpa en tjock rand från golv till tak över kanten eller arkitektoniska detaljer framträder. En annan metod för att tillämpa "ränder" kallas kamning. Kamning kräver en faux-avslut glasyr blandas med din överlack. En kam med din önskat tand detalj är drog genom din våta överlack att uppnå kammade i ränder eller vågor.

Accenter och Accent väggar

Accent väggar ger en punkt av visuella intresse i ditt rum. Accenter är bäst uppnås genom att måla tre av dina fyra väggar en färg, normalt inte en fet färg. Prova en neutral bruna eller ljus, neutral blå. Sista väggen är sedan målade i en färg som skriker "titta på mig!," som en turkos eller andra ljusa blå eller rik, chokladbrunt. För att en annan vågar accent, prova samma typ av färgkombination--en fet färg med en neutral-- och använda schabloner att skapa iögonfallande mönster ovanpå basen pälsen. Stenciler finns i flera varianter och finns på paint, hem förbättring och många massa-merchandise butiker. Du kan uppnå samma typ av accenter av målning väggar en färg och gör trim, dörrar, alkover eller fönster i den andra. Ljus blå väggar gör rika bruna trim sticker ut.

Tvåfärgad väggar

Tvåfärgad väggar kan skapa en mängd olika effekter. Rummen kan skäras i två halvor horisontellt av två färger eller färgerna kan separera väggarna i andra storlekar på sektioner. En mörk färg på undersidan och ljus färg på toppen kan skapa effekten av högre i tak och ett större rum. Du kan också använda ränder eller accenter på endast en av "toner" på tvåfärgad väggen.