mynewspapers.net

Biverkningar av svarta vinbär seed oilNaturligt i Europa och delar av Asien, vissa traditionella örter tror att svarta vinbär ökar urinflödet och främjar svettning, enligt webbplatsen Wellness. Extraktet är gjord genom att koka ner svartvinbärssaft till en söt blandning. Svarta vinbär bark är också förädlas till en blandning för behandling av svullnad och hemorrojder.

Varningar

Svarta vinbär seed oil rekommenderas inte för barn under 18 år, enligt webbplatsen Wellness. Undvik att ta svarta vinbär om du har överkänslighet eller allergi mot svarta vinbär eller växter i familjen Saxifragaceae. Användning av svarta vinbär seed oil i kapselform orsakar ibland lindriga gastrointestinala symtom och diarré. Gamma-linolensyra Funna i svarta vinbär ibland förändrar blodtryck; Använd försiktigt om du har problem med högt blodtryck. Svarta vinbär förstärker ibland effekterna av antikoagulantia; undvika att ta det om du är för närvarande på någon blodförtunnande. Använd försiktigt om du tar monoaminoxidashämmare (MAO-hämmare), epileptiska eller tar C-vitamin. Svarta vinbär ökar då och då perifert blodflöde och omsättning. Använd med försiktighet om du lider av någon venösa sjukdomar.

Biverkningar

På lång sikt har bestämning av svarta vinbär seed oil säkerhet inte fastställts, enligt webbplatsen World Health. Varningar från tyska hälsovårdsmyndigheter tyder på att personer med vätskeansamling som en följd av njur-eller hjärtproblem undvika svarta vinbär preparat.

Läkemedelsinteraktioner

Mot magsår läkemedel och antibiotika kan interagera med svarta vinbär seed oil på grund av dess antibakteriella aktivitet, enligt webbplatsen Wellness. Ibland antioxidanter finns i svarta vinbär seed oil undvika så ta det med andra antioxidant produkter. Svarta vinbär har antivirala egenskaper och ibland kommer att interagera med andra antivirala läkemedel. Som med alla växtbaserade produkter, Rådgör med din läkare före start svart nuvarande utsäde olja komplement.