mynewspapers.net

Biverkningar av parasiten Zappers

Biverkningar av parasiten Zappers


Titta på nätet och hittar du ingen brist på elektriska "zappers" för att döda parasiter, bakterier och virus. De flesta säljare hävdar sina enheter i linje med arbetet av Dr. Hulda Clark, vars publicerade arbete hävdar att de flesta smittämnen kan dödas genom användning av särskilda elektriska nuvarande frekvenserna. Zappers hävdar att leverera de elektriska pulser Clark heter. Zappers har visat sig orsaka biverkningar för vissa, vilket i alla fall de är kliniskt ineffektiva.

Pacemaker problem

Personer med pacemaker bör inte försöka använda en zapper. De elektriska impulserna från zappandet kan störa elektriska impulser från pacemakers och skapa störningar. Trasiga eller dysfunktionella pacemaker kan leda till hjärtrusningar, som kan vara dödlig.

Effekter

Säljare av zapper produkter hävdar att deras produkter har inga biverkningar. Enligt den amerikanska Food and Drug Administration, bortsett från pacemaker frågan, är detta förmodligen sant. Det beror på att FDA underhåller zappers har ingen klinisk effektivitet och är en komplett bluff. I verkligheten, de gör lite skada eller bra.

Hoax

Enligt en Quackwatch artikel av Dr. Stephen Barrett, MD, Dr. Hulda Clark hölls en doktorsexamen i zoologi och var aldrig en läkare. Hon greps också för att öva medicin utan licens. Barrett rapporterade också att Clark i flera fall diagnostiserade patienter med icke-existerande sorter av parasiter. Barrett och FDA hävdar att Clark saknar någon klinisk stöd och att El strömmar inte bota sjukdomar hos människor, inbegripet parasiter.

FDA förbud

I 2001 in FDA ett gemensamt projekt med Federal Trade Commission att slå ner på säljare och importörer av produkter som gör falska och farliga hälsopåståenden. Som en del av Operation Cure.All, FDA förbjudit försäljning av zappers i USA och gick efter företag--inklusive Internet-baserade säljare - vars annonserade påståenden ansågs oansvarigt och falska.