mynewspapers.net

Birthday presentidéer för en 30-årig man

Birthday presentidéer för en 30-årig man


Vid 30 års ålder går män igenom en övergångsfas. Om de inte redan har gjort det, den genomsnittliga manlign söker en kompis, starta en familj, barnuppfostran, att upprätthålla ett hem och inleder en karriär. Pengar eller present kort är alltid ett bra alternativ, men det finns några andra Presenttips för en 30-årsdag.

Elektroniska prylar

De flesta män som de senaste prylarna så anser en ny iPod, MP3-spelare, dator, GPS eller mobiltelefon. Även om han har en äldre version av en, är uppdatera hans favorit elektronisk gadget med en helt ny säker på att få honom att Le.

Utrustning

Om födelsedag mannen är en husägare, har han ansvar som gården arbete, mindre reparationer och hem underhåll. Någon typ av utrustning som underlättar dessa jobb är mycket uppskattat. Objekt som ogräs fräsar, luftkompressorer, utomhus grill, lövblåsare och nivåer gör perfekta presenter för man vrida 30.

Verktyg

De flesta män älskar bilar och trivs med att arbeta på dem. Verktygsuppsättningar, olja byta utrustning, däck mätare, hoppa leads och batteriladdare är utmärkt Presenttips för bil entusiasten som gillar att få sina händer smutsiga.

Utomhus redskap

Jakt, fiske och camping är favorit tidsfördriv för många män. Beroende på sin preferens, är tillbehör till dessa utomhussporter eller ens ett presentkort till en sportaffär perfekta presenter.

Kläder

Ålder lämpliga kläder är en bra idé och en nödvändighet. Män uppskattar saker de kan använda och behöver, så kläder som han kan bära för att arbeta är värt mycket. Om han bär en enhetlig att arbeta, överväga att köpa honom kläder för hans favoritsport eller tidsfördriv som kamouflage, stövlar eller vadare.