mynewspapers.net

Birthday presentidéer för din flickvän på åldern 27

Birthday presentidéer för din flickvän på åldern 27


Du vill hitta en födelsedagspresent till din flickvän som gör henne glad och låta henne veta hur mycket du bryr dig om henne. För att göra sin 27: e födelsedag speciell, kommer du att hitta henne en gåva som hon kommer att njuta. Var noga med att göra den personlig så att hon känner att du inte bara känner henne väl, men att du också tog många trodde när plocka ut hennes gåva. Du hennes 27 födelsedag vara en som hon aldrig kommer att glömma.

Foton

Låt din flickvän vet att du vårda den tid som du spendera tillsammans genom att ge sina bilder av speciella ögonblick. Prova att sätta en bild av två i en ram med orden "Happy Birthday" graverade, eller om du är mycket allvarliga, prova en ram med orden "Jag älskar dig" ingraverat. Om det inte går att plocka bara ett foto, prova en collage ram där du kan infoga flera bilder av er båda, eller beställa ett helt album med bilder via en online foto butik som Snapfish eller Shutterfly.

Smycken

Låt din flickvän att visa upp ett tecken på din kärlek genom att köpa smycken för sin 27: e födelsedag. Prova ett hjärta halsband eller en charm bracelet med en hjärta charm. För en mer personlig gåva, köpa en graverad halsband eller armband med budskap som "Jag älskar dig" eller "Happy 27 födelsedag älskling!" Om du letar efter en extravagant gåva, ett par diamantörhängen är alltid elegant.

Weekend Getaway

En romantisk weekendresa är ett perfekt sätt att fira en födelsedag och planen ensam tid med din flickvän. Hitta en romantisk plats och se till att planera minst en romantisk middag och ett par aktivitet som ett par massage. Om du förvånande henne, vara noga med att kolla hennes kalender förväg så att du kan vara säker på att hon är fri den helgen.

Teaterbiljetter

Köpa två biljetter till en show för dig och din flickvän att fira detta speciella tillfälle. Om du inte har tillgång till Broadway-shower, prova att ringa lokala högskolor eller teatrar att se vilken typ av visar de erbjuder. Glöm inte att göra bokningar för en särskild middag före eller efter föreställningen.