mynewspapers.net

Birthday Party Spa idéer för 13 åringar

Birthday Party Spa idéer för 13 åringar


Ofta vill unga tonårsflickor känsla och look mer vuxen än de egentligen är. De ser vuxna kvinnor att få klä upp och gå till platser som spa och vill ofta efterlikna detta vuxna beteende. En rolig idé för en 13-årig födelsedagsfest är att hålla en "Spa fest," med spa-liknande verksamhet för flickor. Med lite förberedelse kan tjejerna ha en Spadag precis som vuxna damer och har en bra tid att göra det.

Inbjudningar, inredning och presentpåsar

De del inbjudningarna bör ha en ljus och flickan design med avslappnande bilder. Partiets tema färger bör vara lugnande och ljus, såsom mjuka gröna, rosa och vita. Lugnande musik och nedtonad för att ge en sann "spa"-upplevelse. När varje flicka anländer, får hon flip-slask sandaler och en frottéhandduk mantel, plus ett pannband eller gummiband att dra håret från ansiktet. Goody kan påsar innehålla saker som badsalt, nagellack, nagelfil, miniatyr tvålar, lotion och ansiktsprodukter.

Kroppsvård

När du skapar inbjudningar, tyder på att flickorna komma till festen i deras simning dräkter, som hjälper till att förhindra färgning eller Messina upp kläder och kommer att lämna sina armar och ben kala. Låt flickorna använder lite varmt vatten och en kropp skrubba med en luffa Rengör och exfolierar huden. De kan torka av med en mjuk handduk och följa med en rik bodylotion. Doftande lotion kommer göra upplevelsen känns ännu lyxigare.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar på ett spa Rengör och exfolierar huden samtidigt som den också erbjuder en avkopplande tillflyktsort. På ett spa födelsedagsfest, kan gästerna tvätta ansiktet med en mild ansiktsrengöring och sedan Klappa torrt med en handduk. Eller har dem turas om att stå med ansiktet över en bot försiktigt kokande vatten (inte för nära) för att lätt ånga ansiktet och öppna porerna. De kan avsluta deras ansiktsbehandling med en mask och gurka skivor över deras ögon. Efter att ha legat i 15 minuter, kan skölja bort masken med varmt vatten och Använd en mild facial Moisturizer.

Manikyr och pedikyr

En av de mest populära tjänsterna på ett spa är manikyr och pedikyr. En "mani/pedi" tabell upp partiet kan visa nagellack i olika ljusa nyanser, tillsammans med nagellack remover och bomull bollar att ta bort eventuella befintliga nagellack. Flickorna kan turas om att måla varandras naglar och tånaglar. När naglarna är torra, kommer att en massage med handkräm jämna deras händer och fötter.

Spa mat

Spa erbjuder allmänt hälsosam mat för sina kunder. Spa parti verksamhet kan vara toppad med en "spa lunch" som sallad, te smörgåsar och frukt. Kannor isvatten med frukt eller skivad gurka flytande i dem också replikera spa-upplevelsen. Välj en tårta eller cupcakes i en ljus smak, till exempel citron eller jordgubb.