mynewspapers.net

Birthday Party idéer runt Chicago för 11-åringar

Birthday Party idéer runt Chicago för 11-åringar


Kan ibland vara lite knepigt att hitta en plats för en 11-årig födelsedagsfest. En 11-åring är för gammal för kiddle parter, men inte gammal nog för lokaler som riktar tonåringar. Party gäster kan variera kraftigt i mognad och vilken typ av underhållning de kan hantera. Chicago innehåller emellertid flera arenor som mål tweens och är villig och värd deras Födelsedagsfirande.

Chicago Children's Museum

Chicago Children's Museum, ligger på Navy Pier, värd födelsedagskalas som kan pågå hela dagen. För en liten per person avgift, kan grupper av 15 eller fler har tillgång till museet och all sin praktiska verksamhet, spela områden, berättande gånger och konstämnen hela dagen. Tilldelas alla in och ut privilegier, men det måste finnas ett förhållande av 1,5 vuxna för varje ett barn. Bokningar måste göras minst 30 dagar i förväg. Ett annat alternativ är att också innefatta ett besök till marinen IMAX. Paketet innehåller en show för alla gäster plus tre timmar på museet.

Cozmic Bowling

Waveland Bowl erbjuder Cozmic barn Bowling party paket som 11-åringar är säker på att njuta. Anläggningen visar sig de vanliga lamporna och vänder på UV-ljus. Bredvid få vänt på är dimma maskiner, dansande ljus och musik. Pinnar och bollar lyser i mörkret att göra en icke-traditionella bowling fest. Cozmic barn parter kan hållas från 15: 00 till 17: 00 på fredagar, eller på 1 p.m. till 3 p.m. på lördagar eller söndagar. Från och med mars 2011, priserna varierar från £52 till £312, beroende på dagen, hur många körfält du reservera och hur många som är på festen. Skor ingår i hyran. Ingen är utanför mat utom kakan tillåtet. Om du förser Waveland Bowling med namn och adresser av part deltagarna innan festen, kommer det skicka dem ett certifikat som är bra för ett gratis spel.

Gå bananer

Gå är bananer en familjeunderhållning centrum som är värd för födelsedagskalas. Det erbjuder en mängd olika aktiviteter som kommer att tilltala både äldre och yngre vänner till den 11-årige samt födelsedagbarnet. Aktiviteter inkluderar en inomhus nöjespark, videospel, pizzor och pinatas. Från och med mars 2011, priserna varierar från £10.30 till £19.40 per barn. Alla dessa paket kan vuxna gäster att komma in gratis och ger obegränsad fri tillgång till alla födelsedag gäster. Priset inkluderar pizza, tårta och spelet token. Dyrare paket inkluderar T-shirts, souvenirer, goody väskor och returnera passerar för alla gäster.

Chicago Art & Design Center

Lämna det till en konst centrum att komma med födelsedag teman anpassats till barn av alla intressen. Två timmars parterna låta barnen skapa konst enligt partiets tema tillsammans med spela spel och äta tårta. Några av deras teman inkluderar interaktiv konst historia, rymdäventyr, pirat teman, målning, dinosaurier, superhjältar, underwater upptäcktsresande, rockstjärnor, dröm mark, självporträtt, sjöjungfrur, prinsessor, älvor, beach, gårdar, djungler, marionetter och cirkusar. Fem av temana (Dream Land, måla på Canvas, mig och mig själv, känd konstnär och gratis pensel) är anpassade specifikt för 10-13-åringar. Parterna kan hållas på fredagar, lördagar och söndagar. Från och med mars 2011, är parterna prissätt på £162 plus £9 för varje gäst, med max 15.