mynewspapers.net

Birthday party idéer för en 7 år gammal flicka

Birthday party idéer för en 7 år gammal flicka


Idéer för en 7-årig flicka födelsedagsfest är nästan lika oändliga som din fantasi. Välj ett tema baserat på den födelsedagsbarnet favorit saker eller planera ett evenemang som hon alltid kommer att minnas. Planera att hålla din budget kontroll och se till att du har alla dina leveranser väl före händelsen. Hålla planeringen lättsam och så trevlig som den faktiska födelsedagsfest.

Favorit saker part

Birthday party idéer för en 7 år gammal flicka


Om din lilla flickan är arg om en verksamhet som dans, favoritleksak, TV-show eller tonåring superstjärna, bygga partiet kring detta tema. Designa en tårta som förkroppsligar temat och toppa med födelsedag ljus i galna former. Spela en dress up spel. Packa en gammal lastbil med objekt som är associerade med temat och låt den part gäst klä sig själva eller varandra under festen. Om temat inte lämpar en dress-up spel, förse gästerna med konst och hantverk leveranser och låta dem göra något i linje med temat. Se dans kostymer av kopplingsförbehåll tyll, förvandla garn till Hannah Montana peruker, måla scener från en Justin Bieber konsert eller göra en Horseland vägg väggmålning använder cut outs. Hålla dekorationer ljusa, enkla och trevliga så det parti temat kan lysa. Göra ballongen buketter att använda som dekorationer. Knyt fast färgglada ballonger och en Happy Birthday tema ballong tillsammans för att göra din buketter. Placera dem runt i rummet där färg krävs.

Destination part

Birthday party idéer för en 7 år gammal flicka


Ta födelsedag flickan och hennes vänner till deras favorit placera eller utforma parten att vara en första gången upplevelse för dem alla. Värva några föräldrar eller vänner som hjälpare och tar gästerna till djurparken, en lokal pool, county fair, en teatral händelse eller majs labyrint att ingen av gästerna har besökt. Hitta en aktivitet som är prissatt enligt din budget och gör födelsedag kaka arrangemang i förväg. Packa din egen mat, tårta och dryck för en dag i parken eller kontakta festlokal att ordna party utrymme och en kaka.

Kasta en överraskningsfest

Birthday party idéer för en 7 år gammal flicka


Ta hjälp av familj eller vänner och design en överraskningsfest att äga rum i ditt hem. Ordna ett före födelsedag pyjamasparty och skicka födelsedag flickan på väg kvällen innan festen. Gör alla part preparat under kvällen medan födelsedag flickan är pyjamasparty. Planera i förväg för alla part publiken att komma till ditt hem dagen efter pyjamasparty vid en angiven tidpunkt. Vara den sista föräldern att hämta ditt barn från pyjamasparty och välkomna henne hem till ett hus fullt av gäster och födelsedag part kul.