mynewspapers.net

Birthday Party idéer för en 6-årig pojke



För 6-åriga pojkar är en födelsedagsfest en speciell händelse. Din 6-åring skördar fördelarna med allas uppmärksamhet, äter mumsig tårta och glass med sina vänner, och får en hel massa riktigt cool presenter--alla för bara födas. Välj ett tema att göra dagen speciell.

Fotboll Party

Planera en fotboll fest för din 6-årig pojke. Fotboll förenar en rolig aktivitet med den traditionella Födelsedagsfirande. Söka efter ett sport barnprogram som specialiserar sig på fotboll. Sådana program, som Super fotboll stjärnor (www.supersoccerstars.com), använder flera coacher och har all utrustning inklusive tröjor, bollar, nät och koner samt en mängd olika spel att spela och arbeta runt partiets schema för att ge en bra tid för barnen. Du kan alternativt träffas en grupp av föräldrar och köra fotboll partiet själv. Skicka barnen hem trötta och nöjda. Fotboll kan ingå flera spel som involverar kör, gjorde massor av mål och allmänt lämnar barnen känsla som de är världsmästare. Avbrott för snacks, bakverk och glass är ett måste. Det bör ingen vinnare och förlorare, men bara ett spel för kul. Födelsedagsbarnet kan naturligtvis hända att göra några fler mål än någon annan.

Vetenskapen part

Kasta en vetenskap födelsedagsfest och gör roliga lärorik erfarenhet. Skicka inbjudan gäster till "Laboratorium födelsedagsfest" med ett klistermärke av en galen vetenskapsman på toppen. Komplett dina experiment med föremål hittades i hemmet. Definierar två tabeller, varje för olika experiment. Tabell en är för att göra molekyler. Använd plast färgade tandpetare och prickar godis. På väggen bandet upp tre bitar av papper med olika molekyler de kan göra (en bör säkert socker). Bord två är för flytande experiment. Använda klar plast cups delvis fyllda med vatten. Har barnen lägga olja till deras vatten och visa dem hur det inte sjunka. Tillsätt karamellfärg, sedan salt på toppen och olja och färgämne diskho i bollar. Eftersom saltet löser sig, stiga olje- och karamellfärg tillbaka till toppen. Klä upp som en galen vetenskapsman och utföra några avancerad nivå experiment medan barnen slukar tårta och glass.

Magisk fest

Glädja dem med en magisk fest. Dra en nickel från ditt barns öra och titta på honom fnissa i undra medan han kontrollerar det andra örat. Hyra en lokal magiker att komma till din pojke part. En bra trollkarl för denna åldersgrupp är sådant som kommer att göra tricks i tjugo minuter och ge barnen en paus för att köra och mellanmål innan häpnadsväckande dem lite mer. Ge barnen en chans att vara musiker också. För att hålla dem från att bli uttråkad, ordna din trollkarl att vart och ett av barnen på vissa antingen genom att ha dem serve som assistenter eller lära sig ett speciellt trick.