mynewspapers.net

Birthday Party idéer för 8-åriga pojkar

Birthday Party idéer för 8-åriga pojkar


Åtta-år-gammala pojkar kan vara den mest kräsne människor på jorden. Men med lite fantasi och några kunnande, du kan ha en fantastisk fest för ditt barn. Det finns idéer för en 8-årig pojke parti att göra livet lite enklare för dig.

Teman

Åtta-år-gammala pojkar älskar att ha temafester. Besluta om temat för barnets parti. Överväga vad hans personliga intressen är istället för att bara använda de mest aktuella kommersiella temat. Anamma ett tema som verkligen talar folk som din 8-årig pojke. Om hans favorit färg är röd, kunde du ha en all-röd part. Alla måste bära rött, tjäna röda tårta och punch, och har röda ballonger. Om han älskar baseball, kunde du ha en baseball-tema fest.

Spel

Åtta-år-gammala pojkar vill ha massor av aktiviteter och lekar. Att ha barn spela i valfritt rum i huset bjuder in katastrofen. Erbjuder några utomhus spel som taggen, en pinata, vattenballonger eller skytte sugkopp bågar och pilar. Tre - trebent tävlingar och säck raser är klassiker som ger massor av kul för pojkar. Vara redo för dåligt väder, men genom att ha några regniga dagar spel redo. Har en inomhus skattjakt eller har pojkarna klä upp i kostymer som pirater, kungar och även spöken.

Dekorationer

Har en speciell stol redo för födelsedagsbarnet. Du vill inte göra det alltför flickaktiga genom att göra det en tron. Men några coola robot effekter är bra. Använda kartonger som har målats för att se ut som robotar eller robotdelar klä din sons stol. Eller knyt massor av ballonger och drapera den med hushållspapper. Få honom att känna sig speciell på sin födelsedag med en speciell hatt eller galna antenner att bära som är lite annorlunda än alla andras. Har massor av helium-fyllda ballonger. Har glasburkar fyllda med godis på tabellen födelsedag kaka.