mynewspapers.net

Birthday Party idéer för 20 år

Birthday Party idéer för 20 år


Vrida 20 är verkligen en milstolpe, trots att räkna ut hur att fira kan vara tufft. Den 21: a födelsedagen markerar dricka ålder, så gå ut på stan är ganska mycket ute. Överväga att kasta en tema fest som är roligt för gästen om ära och alla sina vänner.

Ryta 20s part

Mark stänger 20 genom har Roaring 20s party. Eftersom det var en tid präglad av förbud, blir inte ha alkohol på festen en del av temat. Har folk klä upp. Kvinnor kan bära stängnätet klänningar, medan män kan klä i loosefitting kostymer och hattar eller 1920-talet gangster slitage. För verksamhet, har en Charleston dance tävling, lyssna på jazz och ger ut priser för bästa kostym.

Murder Mystery part

Detta tema är bäst när det görs med en mindre grupp av part gäster. När människor kommer, ge alla en roll att spela. Alternativt kan du låta folk veta vad deras roller innan festen, så att de kan klä delen. Varje spelare ges ledtrådar och en tidslinje för när de ska avslöja deras ledtrådar. Mottagande vet vem mördaren är och ansvarar för att se till under mystery gång till bra pris. Gästerna måste försöka räkna ut ledtrådar och gissa vem bland dem som är mördaren.

Tillbaka till barndomen part

Kasta en 20th födelsedagsfest som påminner gästerna om deras barndom. Hyr ett rum i en arkad och ge alla gästerna biljetter så att de kan spela TV-spel. Alternativt, gå till en temafest och åka berg-och dalbanor hela dagen lång. En annan idé är att gå till ett nöjescentrum med radiobilar, gå kärror, vadd burar och andra aktiviteter. Servera den mat du älskade i barndomen, som pizza, varm korv och hamburgare.

Tipspromenad

När alla anländer till festen, lämna dem en lista över artiklar som de måste hitta och kasta en gatsopare jaga teman man. Du kan låta alla söka efter objekt individuellt, eller dela upp gästerna i grupper. Ett sätt att göra detta är att sammanställa en lista över objekt som gästerna har att föra tillbaka till festen, såsom en röda blad, en tidning från förra veckan och en söt potatis. En annan idé är att ge varje gäst eller en digital kamera och låta dem ta bilder av scavenger hunt objekt. Idéer kan vara en kvinna med rött hår, en man klädd i en bumbag eller en gul-bokstäverna skylt.