mynewspapers.net

Birthday Cake idéer för Emo tonåring flickor

Birthday Cake idéer för Emo tonåring flickor


Emo är en term som myntades relativt nyligen att referera till en typ av musik där sångarna uttrycka djupa känslor, ofta ångest och smärta. Anhängarna av band som detta är dubbade "emo" också och kan identifieras av deras förkärlek för bär skinny jeans, kedjor och färg svart. Flickor idrotten ofta kortare frisyrer, medan emo pojkar ofta bära shaggier göra och mössor trucker-stil. Om du har en emo födelsedag flickan i ditt liv, kanske hon inte vill den traditionella girlie tårta, så baka eller beställa en för sin stil.

Musikaliska tårta

Musiklivet är viktig för emo gemenskapen i allmänhet, så du inte kan gå fel genom att införliva en emo brud favoritband eller instrument i en kaka design. Ta reda på hennes favorit band och har den dekoratör replikera deras logotyp på tårtan eller replikera utformningen av hennes favorit band T-shirt.

Spooky tårta

Vissa delar av emo-scenen är lite läskigt eller gory, som skallar eller spindlar, men dessa element kan användas konstfullt i en emo kaka. Fråga den dekoratör att skapa en standard flickas födelsedagstårta och sedan isen ett spindelnät draperad över en sida som ett netto. Alternativt kan be den dekoratör att skapa små dödskallar med rosetter på huvudet där icing rosor skulle normalt vara på standard tårtan.

Girlie-med-en-Twist tårta

Emo tjejer är fortfarande flickor på hjärtat, så att inte klippa ut alla feminint element när du designar hennes kaka. Några emo kycklingar kommer att gräva en kaka som är täckt med rosor som verkar vara vissnande eller hjärtan med grädde droppande av dem så att de visas bruten. Ett sätt att hålla emo kakor blir för mörk och deprimerande är att använda de mer vanliga girlie utsmyckningar som iskallt fjärilar eller blommor på tårtan, men svart glasyr för att ge dem en emo kant.

Färgglada kakor

Om du inte vill att dekorera med emo symboler av Brustna hjärtan och dödskallar, kan du fortfarande skapa en kaka din emo Tjej kommer att älska med en stiliserad färgsättning. Titta på kläderna hon och hennes vänner bära för att märka några mönster i deras stilar. Den huvudsakliga färgen slitna är ofta svart, men accenter av heta rosa eller ljust plädar ge lite pizazz. Använd dessa intensiva färger och mönster i kombination med svart när isbildning kakan, och du vill skapa en emo kaka utan att behöva någon avancerad decorating färdigheter.

Karaktär kakor

Inklusive feminina tecken på en tårta kan vara en mer lättsam sätt att göra en emo kaka. Har dekoratör isen Tinkerbell i en svart klänning med armarna korsade, eller ge Hello Kitty en mopp i svart hår som täcker ena ögat. Kontrasten mellan den mjuka karaktären och den hårda attityden kommer att göra en slående tårta.