mynewspapers.net

Billigt sätt att värma en liten boyta

Billigt sätt att värma en liten boyta


Uppvärmning av din bostad är en nödvändighet som kan vara ganska dyrt under vintermånaderna. Även om du bor i ett litet utrymme, kan kostnaden för uppvärmning vara en börda. Lyckligtvis, det finns sätt att värma ett litet utrymme utan att lägga alltför mycket till dina energikostnader. Genom att använda alternativa energikällor, har du inte tillägga något alls. Ju mindre det utrymme du önskar värme, desto lättare blir det att använda kreativa metoder för att göra värma upp ditt hem billigt.

Solljus

Solljus är en förnybar energikälla som ger värme till jorden varje dag. Du kan använda den för att värma ditt hem om du planera därefter. Istället för att rita dina mörkar och stänga fönster att blockera ut bländning av solen, öppna dem och låt solens strålar att värma utrymmet. Solljuset skiner igenom en glasruta kan höja temperaturen i rummet avsevärt, beroende på mängden molntäcket och mängden ljus du låt in i rummet.

Termostat justering

Kanske är det enklaste sättet att värma ett litet utrymme för mindre pengar att ställa din termostater på ett smart sätt. Få en programmerbar termostat om du inte redan har en är viktigt att spara pengar med centralvärme och luftsystem. Ange din termostater på en svalare temperatur än du normalt skulle sätta dem på natten och när du är hemifrån. Du kan alltid täcka med extra filtar på natten och om du är borta för att arbeta under dagen, huset kan vara betydligt svalare än du föredrar tills du kommer hem och justera nivån upp.

Rymden värmare

En liten rymden värmare kommer att göra underverk i värme en liten boyta. De använder stora mängder energi, men de använder mycket mindre än en ugn och du kan använda dem endast i utrymmen där du faktiskt är. Det finns inget behov av att värma ett helt hus när allt du behöver för att värma är den del som du använder på gång. Rymden värmare utgör eld och bränna risker, dock så använder dem med försiktighet och inte lämna dem utan uppsikt medan de är på.

Elektriska filtar

Om du vill bo varmt på natten på billigast möjliga sätt, investera i en elektrisk filt. Dessa enheter kommer att justera till värmen nivå du hitta bekväma och de går ovanpå din befintliga filtar i sängen. Du kan även använda det för att täcka med i soffan på kvällen som du varva ner och titta på TV eller läsa en bok. De använder elektricitet, men de använder lite av det. Du kan aktivera din andra värme mycket låg på natten eller eventuellt stänga av helt så länge temperaturen inte frysa.