mynewspapers.net

Billigaste O2 mobila kontrakt telefoner

Billigaste O2 mobila kontrakt telefoner


Att hitta den billigaste O2 mobiltelefon affären i Storbritannien kan potentiellt spara en massa pengar. Du brukar inte hitta de billigaste erbjudandena som finns på en O2 kontraktet via webbplatsen O2 eller i en O2 affär. O2 butiker och sin webbplats tenderar att försöka sälja nya telefoner, som iPhone, på dyra kontrakt. Detaljhandeln webbplatser och butiker som säljer kontrakt med varje UK nätverksprovider erbjuder de billigaste avtalen. Mobiltelefoner är dock nästan alltid äldre modeller.

Nokia mobiltelefon

Mobilen Nokia 1661 är tillgänglig på en 24-månaders kontrakt via O2 nätet. Du kan göra 600 minuter av gratis samtal till fasta telefoner och mobiltelefoner drivs av O2 eller en annan nätverksprovider. Du får också 3000 gratis SMS att skicka. Du kommer att behöva betala en 30 pund per månad abonnemangskostnader (ungefär £29). Men får du 20 månader gratis abonnemangskostnader så affären funkar kostar dig bara 5 pund (ca £5 per månad). Du kommer att behöva skicka 20 mobiltelefon räkningar till företaget på tilldelade gånger för att få din rabatt. Priserna är från och med September 2010.

Sony Ericsson mobiltelefon

Sony Ericsson C902 cellen telefonerna är tillgänglig på en 24-månaders kontrakt. Du kan få mobilen gratis; 600 fria minuter till en fast telefon eller mobiltelefon ingår i priset. Du får också ett obegränsat antal textmeddelanden. Priset är 30 pund per månad (ungefär £29). Men minskas dina kostnader till genomsnitt 11.25 pounds per månad (ca £11) med uthyrning radrabatten. Till bolaget för att få rabatten måste du skicka krävs räkningar i tid. Priserna är från och med September 2010.

LG mobiltelefon

Du kan få LG BL40 cell telefonerna är tillgänglig på en O2 kontraktet genom. Det är en 24-månaders kontrakt och du får 600 minuter gratis samtal till någon fast och mobil nummer. Du kan också skicka ett obegränsat med textmeddelanden. Kostnaden är 30 pund per månad (ungefär £29). Om du tar ut den rekommenderade försäkringen är den genomsnittliga kostnaden 20 pounds (cirka £19 per månad). Du måste skicka krävs räkningarna till företaget vid den angivna tidpunkten att få din rabatt. Priserna är från och med September 2010.