mynewspapers.net

Billiga walesiska gåvor

Billiga walesiska gåvor


En liten principality väster om England, Wales har sin egen kultur, språk och flagga. Wales erbjuder också besökare och köpare ett urval av presenter som återspeglar den distinkta kulturen i landet. Skicka eller ta hem till familj och vänner en CD av walesiska musik, Walesiska draken i en av dess många former eller en walesisk lovespoon.

CD-skivor av walesiska musik

Harpan är det nationella instrumentet av Wales. Wales är känd för sin musik på harpa, med triple-uppträdda harpa att vara den mest spelade i 18th och 19th århundradena. Idag kan du köpa traditionell walesiska musik spelas på den mer vanliga stora pedal Harpan. CD-skivor kan innehålla de klassiska walesiska låtarna "Alla om the Night" eller "Klockorna i Aberdyfi." En annan berömd walesisk bidrag till musik är walesiska Herrarnas körer. Mens körer i Wales, som Penrhyn kören eller Trelawnyd kör, spela in CD-skivor av uteslutande walesiska eller blandade walesiska och engelska låtar. En Welsh CD kostar från £6 £ 13.

Walesiska Lovespoon

Traditionen av en man carving sin käresta en träslev att visa sin kärlek och avsikter går tillbaka till åtminstone mitten av-1600-talet. Skedar ha symboler på dem som representerar lycka, tro eller kärlek. Walesiska lovespoons finns nu som snidade trä eller gjutna tenn och kan ges av olika skäl och tillfällen, som kopplingar, årsdagar, födelsedagar, mors dag presenter eller dop. Några skedar kan graveras med speciella meddelanden. En enkel träsked kostar ca £4, medan en mer utsmyckade metall, graverade eller handsnidade sked kan kosta £19 och upp.

Walesisk drake gåvor

Walesiska draken är en känd symbol för Furstendömet och finns på ett antal presentartiklar, glasunderlägg och flaggor till skjortor och nyckelringar. Screentryckt T-shirts och pikétröjor broderade med dragon starten på ca £6 och kan hittas i barns, kvinnors och mäns storlekar. Walesiska flaggor finns i olika storlekar, inklusive 9 av 6 fot och börja på omkring 3 pund för en liten storlek. Ytterligare idéer för walesisk drake gåvor har tofflor, tenn figurer, plysch djur och kylskåpsmagneter. Magneter och siffror börjar på mindre än £1.90 medan tofflorna och djur kostar ca £3 till £9.