mynewspapers.net

Billiga skotska gåvor

Billiga skotska gåvor


Presentkort att köpa är svårt nog, men när du är ont om pengar kan det vara ännu mer utmanande. Det hjälper när du vet något specifikt om mottagaren, som hobbies eller arv. Å andra sidan, är det också bra att ge en gåva som återspeglar vem du är som en present-givare. Skotska presenter--antingen mot eller från en skotsk person, behöver inte vara dyrt.

Skotska stolthet

Billiga skotska gåvor


Visa din skotska stolthet genom att ge någon lite av Skottland. Pins, flaggor, T-shirts, mössor, halsdukar och även strumpor med skotsk flagga eller tistel finns billig objekt som är lätta att hitta på nätet eller i någon skotska.

Godis och ätbart



Ge en smak av Skottland. Godis som kola och mörbakelse eller smårätter som haggis kan kombineras i korgar eller hämmar att göra en skräddarsydd gåva. Du kan skapa dina egna korgar med shopping runt eller du kan gå online för att Beställ premade och skräddarsydda sådana.

Whisky

Billiga skotska gåvor


Skottland är känt för sin whisky så ge en flaska som en gåva. Flaskor varierar i pris beroende var du bor, lokala skatter och storlek på flaskan. Om de större flaskorna är för dyra, leta efter mini flaskorna.

Böcker och legender

Billiga skotska gåvor


Skottland har en historia rik med berättelser och legender. Det finns många böcker och dikter som skildrar dessa historier för alla åldrar. Ett exempel är "Undrar Tales från skotska myt och Legend", av Donald Alexander Mackenzie. En säker vinnare för bookworm på din lista.

Familjens historia

Billiga skotska gåvor


Släktträd och namn blir lättare att spåra. Det finns många företag både på och utanför linjen som kommer att spåra ett namn eller ett träd och skriva ut ett pittoreska certifikat som beskriver familjens historia. Familjen kammar och tartans finns också tillgängliga och kan också ges som present. Tartan artiklar kan vara nästan vad som helst--en halsduk eller vantar, en T-shirt, ett bokmärke, örngott, leksaker, tillbehör eller tote påsar.

Highland Games

Billiga skotska gåvor


Highland spelen är en betydande del av den skotska kulturen. Souvenirer och knicknacks som skildrar spel som kan göra en bra present. Leksak säckpipa, figuriner och CD-skivor eller DVD-skivor är några exempel på souvenirer som kan köpas.

Loch Ness-odjuret

Billiga skotska gåvor


Loch Ness-odjuret är en gammal traditionell skotsk figur och legend. Berättelser, leksaker och figurer av monster kan alla ges som billig presenter och är lätt att hitta i alla skotska butik eller online.