mynewspapers.net

Billiga sätt för att dekorera ett hem

Billiga sätt för att dekorera ett hem


Sprucing upp heminredning behöver inte kräva en andra hem inteckning. Det betyder inte heller att reduceras till med låda lådor för slutet tabeller, antingen. Först och främst, få en klar uppfattning om vad du skulle vilja göra. Börja surfa utsmyckning tidningar. Klipp och fil favorit bilder och idéer. Upprätta en plan som passar din stil. Kom ihåg att en person som har att älska det du. Som idéer form, ofta Tygaffärer, secondhandbutiker och varvet försäljning för artiklar. Detta är ett pågående projekt som behöver utvecklas långsamt, särskilt om du vill spara pengar.

Färg

Paint är det snabbaste, enklaste och billigaste sättet att fräscha upp ett hem. Stället för att bara tillämpa en platt färg, experimentera med svamp eller RASERING tekniker. En faux marmor eller pergament ger ett rikt texturerat utseende till en grå rum. Tejp av breda ränder och måla på olika nyanser av samma färg. Lägga till en kantlinje med schabloner eller stämpling. Måla en vägg en lysande accentfärg och andra neutrala.

Konstverk

Konst kan vara kostsamt, men ibland bra köper finns på loppmarknader, secondhandbutiker eller varvet försäljning. Ett annat sätt att Visa ovanlig art är att ram gamla kartor eller bilder från botaniska böcker på antikvariat. Ligger i en vacker ram, de ser ut som konst köps i heminredning butiker. Piffa upp gamla foton med färgglada papper eller tyg som koordinerar med rummet. Hitta unika ramar på varvet försäljning som har skadats, och täcka upp brister med färg eller guld bläddrade. Konst för intresse till väggarna och kommer slips färger i ett rum tillsammans.

Tyg blomstrar

Tyget ger värme och färg till neutral möbler och väggar. Shoppa runt för utförsäljningar och regelbundet kontrollera lagerplatserna som rabatt för bra erbjudanden. Ett annat alternativ är att söka butiker sparsamhet för lakan, filtar och täcken som kan göras om till dukar, kuddar och fönster beläggningar. Använda billigt tunt, säckväv eller bomull material och lägga till en kantlinje i dekorativa tyg att göra gardiner. Har du några gamla tröjor eller kläder som du älskar men inte kan bära längre? Om de matchar din inredning planer, förvandla dem till fashionabla kuddar och lampskärmar.

Lägga till tillbehör

Varvet försäljning, loppmarknader och en dina föräldrars vinden är fantastiska ställen att hitta ovanliga poster att lägga till accent i ett rum. Tänka "out of the box" och se vad gamla objekt kan vara repurposed för en ny retro, som förvandlar en fågelbur till ett kontor e-post och förse arrangören. En blandad samling av ljusa, festlig porslin som sätts på en hylla eller fönstret fönsterbräda eller hängas på väggen kan göra köket gnistra. Ljus, korgar och små statyer finns ofta på dollar butiker. Växter är också ett bra sätt att lyfta upp neutrala rum.