mynewspapers.net

Billiga sätt att rada ditt skafferi hyllorFoder skafferi hyllor är en av de saker som du behöver absolut inte göra, men det är en bra idé. Hylla liners hjälp hålla skafferi hyllor Rengör, skyddar dem från smulorna och spill, och gör städa snabbt och enkelt. Hylla liners också skydda din hyllor ytan blir repig när du skjuter objekt över hyllorna. Specialitet hylla liners kan vara dyrt, men det finns billiga alternativ.

Aluminiumfolie

Du har förmodligen redan aluminiumfolie i ditt kök, och det kan användas som Hyllpapper. Det är billigt, gott och lätt att hitta. Dessutom, den lägger platt och du kan enkelt forma det på plats. När det blir smutsigt, helt enkelt dra upp, kasta bort det och ersätta det med ett nytt avsnitt av aluminiumfolie.

Självhäftande Platic Wrap

Typ av cling film som fastnar på ytor när tryckte den ett bra alternativ till dyra hylla liner. Dess klibbiga sida grepp hyllan, håller wrap på plats. Dessutom är den vattentät och lätt att ta bort. Det är lätt att få, billig som aluminiumfolie, och du kan helt enkelt kasta det i papperskorgen om den blir smutsig.

Vaxat papper

Vaxat papper är ett annat kök stapelvara du kanske redan äger och kan enkelt sätta för att använda som hylla liner. Du kan klippa och lägga den platt med lätthet, utan klister. Dess vaxartad beläggning stöter bort vatten och spill, och du kan enkelt ta bort och kasta bort när den blir smutsig.

Vinyl-bestruket papper

Plastisolerad Hyllpapper har klister bakningen på ena sidan, och en vattentät vinyl beläggning på andra sidan. Limmet håller den på plats, och vinyl beläggning kan du torka den ren. Denna typ av papper finns ofta i många färger och skriver ut. En nackdel är att det kan vara svårt att ta bort.

Omslagspapper eller tidning

Extremt sparsam men inte lika hållbart som de andra val som anges här, förpackning papper och tidningen kan återvinnas och repurposed som hylla liner. Dessa material kan ofta hade från vänner gratis, eller du kan återvinna dem från ditt eget hushåll. Eftersom tidningen och omslagspapper inte är vattentät eller särskilt tålig, kanske du vill använda ett dubbelt lager. Eftersom de är så riklig och billig, borde inte detta lägga till mycket kostnaden i projektet.

Vinyl plattor

Om du har vinyl plattor kvarleva från ett remodelling projekt, använda dem till linje din skafferi hyllor. Är tåliga, vattentäta, kan torkas bort och en grad av dämpning. Bäst av allt, om de sitter runt ditt garage, de är redan köpt och betalat för. Helt enkelt klippa dem hyllor för att passa ditt skafferi.

Nonslip matta kuddar

"Waffle-weave" mattan Stoppningen är praktiskt taget identiska med vissa märken av svampliknande hylla liner. Hylla liner säljs i rullar, som folie eller cling film. Om du köper den i mattan pad form, får du mer för pengarna. Helt enkelt skuren matta pad i bitar som passar ditt skafferi hyllor.