mynewspapers.net

Billiga saker att göra för någons 25-årsdagMedan vrida 25 får eller inte får betydande i vissa människors ögon, som någon på födelsedagen, är en fest av något slag i ordning. Du kan fira tillfället i en mängd olika sätt, inomhus och utomhus, beroende på den födelsedagsbarnet smak. Om du ont om kontanter, finns det ingen anledning till oro. Även med en liten budget, kan du se till att alla har en bra tid.

Husmanskost middag

En husmanskost middag är en traditionell grupp middag vilka kompromisser en mängd rätter bidragit med gäster. En husmanskost inte bara sparar pengar för värd, men den presenterar middagsgäster med möjlighet att dela speciella recept med andra. När du kastar en husmanskost middag, se till att planera som är att föra vad tid så att det finns ett lämpligt antal förrätter, förrätter, smårätter och drycker. En gäst kan baka födelsedag kaka som hennes bidrag till middagen.

Matiné

Om födelsedagen pojke eller flicka har filmer eller är ute efter att få ut ur huset medan du gör något lågmäld, kan en matiné film visar vara en bra idé för en Födelsedagsfirande. En matiné är billigare än kvällen biljetter, ibland med så mycket som 50 procent av den ordinarie inträdesbiljett. Du kan också gå för glass eller några andra behandla efter filmen som en del av födelsedagen insamling.

En kväll på stan

Du kan behandla någon vrida 25 till en billig natt kul på en bar eller restaurang under Happy Hour för drinkar och smårätter. Många anläggningar har Happy Hour i den sena eftermiddagen eller tidig kvällen på vardagar eller på söndagar. Du kan också hitta specialerbjudanden på drycker som "Damer Drink gratis" på särskilt nätter eller rabatter på aptitretare. Äta smårätter istället för full förrätter kan hjälpa sparar du pengar.

Grill

När vädret är tempererat, överväga en utegrill födelsedagsfirande på en park, stranden, eller ens i någons hem. Grillar kan oftast vara reserverade gratis eller mycket lite pengar för partier på parker och stränder. För att ytterligare minska kostnaderna, kan gästerna alla bidra mot betala för maten och äta köksredskap. Du kan ta med en frisbee, volleyboll, radio eller andra objekt som underhållning.