mynewspapers.net

Billiga nautiska gåvor

Billiga nautiska gåvor


Nautiska teman är populära bland många människor som tycker om havet och känslorna av frihet och äventyr som öppet hav framkalla. Om du behöver en present till någon som gillar det nautiska temat, är gåvor tillgängliga för mindre än du kanske tror.

Fartyget i en flaska

Ett fartyg i en flaska är en fest för ögonen, som visar det till synes omöjliga: en modell av en båt i en flaska med en alldeles för liten för modellen att passa genom öppning. I själva verket finns det flera sätt att skapa ett fartyg i en flaska, som klippa och limma flaskan--dessa versioner är sannolikt den mest prisvärda-- eller bygga skeppet från små delar inuti flaskan med långa, smala verktyg.

Inramade kartor eller sjökort

En antik karta över Västindien eller Medelhavet ger omedelbart till sinne bilder av resor, utforskning och skatt. Gamla kartor anses konstverk. De ser härligt när inramade och kan passa in nästan alla inredningar. Ursprungliga antika kartor kan vara ganska dyrt att köpa. Alternativt kan överväga en högkvalitativ utskrift, som kan erhållas för mycket mindre. När du köper en reproduktion, kommer att majoriteten av kostnaden vara i mattor och ram.

Skattkista

Den klassiska kurviga formgivningen av en trä skattkista för omedelbart till sinne bilder av gömda guld och juveler. Medan mottagaren av detta presentkort inte kan faktiskt lagra guld i det, kan en trä bröst användas i ett vardagsrum för att lagra filmer och tidningar eller placerad vid foten av en säng och används för att lagra extra filtar eller kuddar.

Nautiska Kina

Nautiska Kina, som den vintage USA: S flotta Kina som du kan hitta på några online-handlare, har en air av underskattade överflöd med sin blå och vit design och användning av nautiska bildspråk som ankare. Vintage Kina kan vara prissatta för högt för att vara rimligt, kan du hitta moderna approximationer av denna design för mycket mindre.

Marin VHF Radio

Om mottagaren av din gåva bor nära havet, men inte kan spendera så mycket tid på vattnet som han skulle vilja ge honom det nästa bästa genom att köpa en marin VHF-radio. Den här enheten tillåter honom att lyssna till kommunikation från båtfolk och känna som om han är i tjockt av åtgärden.