mynewspapers.net

Billiga medarbetar gåvor

Billiga medarbetar gåvor


Om du vill förbättra anställd moral på ditt kontor eller bara vill tacka anställda för ett bra jobb, köpa en liten present till dina anställda. Gåvor har inte reserveras för semester under året. Att ge gåvor vid en tidpunkt när anställda inte räknar dem kommer att lägga till värdet av gåvan, som oväntad överraskning visar du investerar inte bara pengar utan också trodde på motiverande du anställda.

Kaffe och muggar

Köp en billig kaffekopp för varje medarbetare. Dessa muggar finns för ca 60p på lågprisbutiker som Dollar butiker. Inkludera ett par små Provförpackningar av smaksatt kaffe i varje kopp.

Writing köksredskap

Välj ett urval av pennor för varje anställd på kontoret. Köpa dem med namnen på idrottslag på dem och ge dem till fans av varje lag i kontoret. En förpackning med pennor för varje medarbetare kommer att begränsa risken för att behöva ta en bort skrivbordet när de behöver att skriva något ner. Förutom pennor och pennor gör en liten highlighter med ett klipp som kan ansluta till en nyckelkedja en bra present.

Grillning sås

Före sommaren grillning säsong, får var och en av dina anställda en flaska barbecuesås eller en marinad. Detta är en liten present som kommer att hjälpa de anställda förbereda grillning under våren och sommaren månaderna av året.

Godis burk

Köp en billig glas eller plast godis burk med en mängd olika godis i varje burk. Om du vill anpassa gåvan, välja några favorit godis för varje anställd att sätta i sina enskilda burkar istället för att ge samma godis till varje anställd.

Bakverk

Om du ska spendera en helg baka cookies för semester, glöm inte om dina anställda. Linda tre till fem cookies i tydlig cling film och knyta ett färgglatt snöre runt dem att stänga påsen.

Visitkortshållare

Ge alla dina anställda en Visitkortshållare. För att göra det personliga, använder en märkning maskin och skapa en etikett för var och en med medarbetarens namn på visitkort innehavaren. Detta kommer att undvika den anställde behöva söka för visitkort nästa gång frågade hon är för en.

Team Lunch

Spara dina anställda hassle av antingen föra in sin lunch till arbete eller gå på kontoret att plocka upp lunch. Har lunch levereras till kontoret för anställda. Beställer nog pizzor för teamet eller en smörgås tallrik med nog för varje anställd kan hålla din kostnad under £6 per person.