mynewspapers.net

Billiga & kreativa medarbetare uppskattning idéerVissa företag använder en utarbeta, och i vissa fall dyrt, anställd erkännande program. Erkänner ansträngningarna som anställda med dyra presenter och utmärkelser kan vara ett effektivt sätt att hålla moralen högt, men det finns flera billiga och kreativa medarbetare uppskattning idéer som du kan använda för att påminna personal att de är viktigt att företaget året runt.

Handskrivna anteckningar

När en medarbetare utför utöver call of duty, bör ledningsgruppen ta dig tid att personligen tacka som anställd. Du kan utveckla ett program där en anställd som gör en anmärkningsvärd sak bör få ett handskrivet tack notering från den verkställande makten som kör uppdelningen. För att göra anteckningen mer komplett, kan den anställdes närmaste chef underteckna det också. Anteckningen bör vara handskriven av den verkställande makten, det bör nämna den specifika uppgiften som anställde utfört och den bör omfatta ett tack från bolagets.

Candy belöningar

Erkännande kan komma från såväl medarbetare som ledningsgruppen. Du kan skapa ett program där anställda lämna in ett formulär som erkänner en kollega anställd för ett väl utfört arbete. Chefer eller chefer granskar bildar varje vecka och sedan belöna de nominerade anställda de känner de flesta förtjänar en liten certifikat och godis. Du kan köpa små påsar eller lådor med godis fester i bulk, och programmet kan omfatta ett talesätt som "Tack för att göra en söt jobb" eller något i den stilen.

Bowling

När ditt företag anordnar en händelse, såsom en bowling natt efter timmar, kan det användas som en social bindning händelse för personalen. Men om du engagera chefer, ändra bowling till mitten av den sista fredagen i månaden och tillåter endast valda medarbetare att komma med du har en billig medarbetare uppskattning händelse som anställda kan se fram emot. Har verkställande teamet väljer fem anställda varje månad att njuta av två timmar bowling i mitten av den sista fredagen i månaden på företaget. Har sina närmaste chefer och medlemmarna i executive team kom med också. Du kan fira händelsen med ett litet papper certifikat.