mynewspapers.net

Billiga idéer för bröllop med Cherry Blossoms

Billiga idéer för bröllop med Cherry Blossoms


Dekorera ditt bröllopsceremoni och mottagning med körsbär blommar som en underteckna av nya början. Körsbär blommar bidrar till accent ditt bröllop och kommer i nyanser av rosa. Blommande körsbärsträd är i blom under våren, vilket gör denna gång bäst för att få färska körsbär blommar.

Kronblad

Istället för att ha din blomma flicka kasta generiska blommor, använda Körsbärsblom för att bana väg för bruden. Också, kronbladen kan vara utspridda på borden i receptionen. Körsbär blommar brun snabbt, vilket gör det viktigt att köpa dem dagen innan bröllopet för att säkerställa att de är på sina ljusaste.

Blomsterarrangemang

Köpa billiga vaser från en dollar store eller loppmarknad. Fyll varje vas med några stjälkar av körsbär blommar. Använda höga vaser på borden för gåvor, favörer och gästbok. Kortare vaser kan användas för hörnstenarna eftersom de tillåter gäster att se över bordet att tala med andra gäster och se mer av den mottagande platsen. Du kan använda verkliga eller falska körsbär blommar för blomsterarrangemang.

Kaka dekorationer

Använda verkliga eller falska körsbär blommar för att dekorera din tårta. Istället för att beställa din tårta med gumpaste blommor, en sockerkaka iskallt med vit glasyr. Rosa i körsbär blommar kommer att stå ut mot vita av isbildning. Skär några körsbärsblommor stjälkar för att dekorera din tårta.

Hår smycken

Dig och din brudföljet kan lägga till några körsbär blommar Bröllop frisyrer. Använda falska körsbär blommar och limma dem till hair barrettes, pins och klipp. Dessa kan göra ytterligare gåvor för din brudtärnor. Glöm inte att din blomma flickor och andra medlemmar av din brudföljet.