mynewspapers.net

Billiga fotografering gåvor

Billiga fotografering gåvor


Nu när det är så enkelt som att klicka på en kameratelefon tar en bild, har Visa alternativ för dessa fotografier ökat. Inte längre begränsad till att infoga dina bilder i en ram, kan du Visa dem i en tabell bok kaffe, på en kaffekopp eller på en jul prydnad. Digital teknik har tagit fram nya, billigt sätt att Visa fotografier som gör bra men billiga gåvor.

Kläder

Fotografier kan överföras till en mängd olika kläder objekt som bärs i det dagliga livet. Skriva ut en bild på en vit T-shirt och koppla ihop den med en annan bild tryckt på en keps. Eller köpa ett förkläde med ett foto av stolta Grill kocken på grillen. Föräldrar till nyfödda, ge ett uppstoppat djur iklädd en T-shirt med en bild av sitt barn.

Spel

Spel kan vara personliga med tillägg av dina fotografier. Prova en Rubiks kub med sex av dina favoritbilder eller uppsättning av bron kort utformad med dina bilder. Förvandla dina bilder till ett pussel. För en romantisk semester som alla hjärtans dag, ge en hjärtformad pussel av en bild av det lyckliga paret och för en födelsedag, ge en noggrannare pussel av ett landskap födelsedagsbarnet har.

Office foto visar

Ge din fru en kaffekopp med ansiktena på dina barn eller en musmatta som visar din senaste semester. En horisontell lutning kristall av en färg bild gör en stor display pjäs för hennes kontor.

Fotoböcker

Dessa böcker snabbt blivit en favorit gåva med alla, och skapa en soffbord visning av bilder för alla att se. Lätt att göra, finns dessa böcker tillgängliga via webbplatser inklusive Kodak.com, Iypstore.com och Snapfish.com. Du väljer din favorit bilder, lägga till en bildtext eller beskrivande text och göra din beställning

Diverse fotopresenter

Håll din burk dryck cool med en personlig kan radbrytas utskrivna med din favorit bild, eller köpa en porslin ljushållare att rama in ditt foto. För familjen, kan inte du gå fel med en fotokalender eller en uppsättning av fyra glasunderlägg visar familjen. Om du vill skapa en suvenir från barnets första jul, har barnets bild på en jul prydnad.