mynewspapers.net

Billiga födelsedag idéer för en 14-årig pojke

Billiga födelsedag idéer för en 14-årig pojke


Planera en födelsedagsfest för en 14-årig pojke kan vara utmanande. Tonåringar är orolig för montering i med sina kamrater. De vill inte bli generad av välmenande om än okunniga föräldrar som har planerat något "barnslig" eller "töntigt". Kostnaden är också en faktor, som tonåringar utsätts för dokusåpor med rika tonåringar som rutinmässigt värd för over-the-top soaréer kostar tusentals dollar. Planerar ett roligt och billigt födelsedagskalas för en tonårig pojke kräver vissa tanke och kreativitet.

Filmkväll

Billiga födelsedag idéer för en 14-årig pojke


Värd en filmkväll i ditt hem. Att ha en fest hemma undviker kostnaden för dyr teaterbiljetter. Låt din son valde ett tema och de filmer han vill titta på med sina vänner. Du kan skriva ut eller göra inbjudningar som ser ut som inträdesbiljetter. Ställ in ett buffébord med följande film snacks: popcorn med olika kryddor, olika sorters godis i skålar, nachos och ost, pizza och läsk.

Game Night

Billiga födelsedag idéer för en 14-årig pojke


Om din son har redan ett Wii, organisera Xbox eller PlayStation, en "gamer" födelsedagsfest. Bjuda in sina vänner för att få deras favoritspel. Många av spel man kan spela med mer än en person, eller du kan initiera en turnering med spelare som turas om. Ställ in andra spel som din son och hans vänner kan njuta, som Dart, volleyboll, badminton, frisbee, flagga fotboll och hästskor. För förfriskningar, servera typiska "game day" mat som nachos, köttbullar, hoagies, pizza, pretzels och chips med soda.

Pool PartyOm du är lycklig nog att ha en egen pool, kan du ordna ett pool party---så länge det är varmt nog utanför. Ungdomsgårdar och YMCAs erbjuder ofta specialpriser för familjer som vill ha pool partier. Att ha festen på ett hotell eller resort är också ett alternativ. Servera varm korv och hamburgare på grillen med alla fästen att mata hungriga simmare.

Dance Party

Billiga födelsedag idéer för en 14-årig pojke


Om du son är på humör för ett co-ed parti, kasta en dance party. Har partiet hemma om du har tillräckligt med utrymme, eller hyra utrymme på en Bygdegård. Förutom ett utrymme för dans behöver du en stereo, CD-skivor och kanske några bländande disco ljus. Skapa några signatur, alkoholfria drycker och ge munchies som chips, salta pinnar och mini aptitretare för dansare att äta. Det är bra att ha vissa spel eller andra aktiviteter på sidan för wallflowers.