mynewspapers.net

Billiga dekorationer för ett kyrkbröllop

Billiga dekorationer för ett kyrkbröllop


Att ha bröllop av dina drömmar samtidigt minska kostnaderna är en utmaning, oavsett plats. Ett kyrkbröllop erbjuder flera möjligheter för att spara. Kyrkorna levererar redan sittplatser och atmosfär, vilket gör platsen nästan redo för bröllopet. Några viktiga dekorationer på posten, bänkarna och altaret kompletterar befintliga kyrkliga inredningen utan att tynga det.

Bänkarna

Gårdar av tyg och fancy blommig pew markörer få dyra snabbt. Om du har ditt hjärta på blommor, planera ett bröllop nära en semester som påsk eller jul. Många kyrkor anges särskilda arrangemang och dekorera bänkarna för dessa tillfällen. Ring din kyrka före tid att kolla på det här alternativet. Bara dekorera de första några bänkar, där dina gäster kommer att sitta. Vira en grapevine krans, billig på hantverksbodar, med en längd av band och knyta en rosett. Häng på i slutet av varje bänk. Skjut en enda Blom i fören. Häng inramade Fotografier av bruden och brudgummen på slutet av varje bänk. Plocka ramar som kompletterar bröllop färgerna. Använda olika foton, eller alternativa dem med inramade kalligrafi bruden och brudgummens initialer.

Post & mittgången

Använd 1-2 enkla topiaries för att Rama kyrkliga ingången. Placera blomsteraffär skum i en stor blomkruka. Köp 3 styrofoam bollar i olika storlekar för varje topiary. Driva en trä pluggen genom varje boll, utsläppande den största på botten och den minsta på toppen. Sprayfärg bollar silver. Tryck in pluggen i den florist skum och täcka skummet med grus, stenar eller falska moss. Placera en topiary på varje sida av entrén. Kransar draperad runt dörren är billigt. Fake blomma eller murgröna kransar finns på hantverksbutiker. Gör din egen krans med en nål och tråd. Använda blommor med större blommor, såsom nejlikor, så du behöver mindre blommor. Dubbla en tung tråd på nål. Tryck nålen genom mitten av varje blomma huvudet och ut där stammen var. Utrymme mindre blommor eller grönska mellan blommorna. Ljus är en brandrisk längs mittgången. I stället fylla vanligt burkar med papper eller tyg rosa kronblad. Placera en längd av batteridrivna semester lampor i varje burk. Utrymme längs mittgången för en enkel men iögonfallande visning.

Altaret

Använda ett unity ljus som en del av din ceremoni. Unity ljus är ett stora pelare ljus som är upplyst av bruden och brudgummen med 2 vaxljus. Dekorera en enkel vit pelare med strass. Limma strass på ljuset. Linda en längd av band runt basen av ljuset för ytterligare dekoration. Ljusen är det viktigaste inslaget i altaret. Täcka pallen med tyg i en färg som kompletterar altaret. Skriv parets initialer i vacker kalligrafi på en bit cardstock. Klipp ut det så att den passar bakom en grapevine krans med initialerna visar i centrum. Wrap band runt kransen, eller sticka blomma stjälkar i den. Limma cardstock till kransen, och hänga på framsidan av pallen eller altare.