mynewspapers.net

Billiga bakgård inredningsidéer

Billiga bakgård inredningsidéer


Misströsta inte om omfattande landskapsarkitektur är utanför din väg just nu. Kreativa bakgård utsmyckning idéer behöver inte kosta en bunt. Användning loppis fynd, vardagliga föremål och järnhandel fynd för billigt utomhus dekorationer du kan vara stolt att Visa.

Hänga en ljuskrona

Ta bort ledningarna från en loppmarknad ljuskrona och lägga till några riktiga ljus. Häng det en lågt hängande trädgren. Nestlé ett billigt, utomhus bord för två därunder. Tända ljus och njuta av en romantisk, alfresco middag.

Bygga en guldfisk damm

Gräva ett hål i fri form och linje det med flexibel svart plast från järnaffären. Installera en billig pump för att hålla vattnet går. Stapla berghällar i ytterkanten och lägga till några krukväxter ormbunkar. Återvinna och måla om en gammal busshållplats bänk, eller göra en genom att vila 1-av-10 målade planka över två lerkrukor blomma.

Hänga konstverk

Konstverk och bonader är inte bara för innerväggar. Ditt staket och utsidan av ditt hus fungerar som din bakgård väggar. Display färgglada sparsamhet förvara tallrikar och fat. Häng dem med billig dollar store tråd plattan galgar. Häng en stor spegel för att reflektera solljus. Montera ett gammalt järn huvudgavel eller staket avsnitt som en spaljé för klättring vinrankor eller bara njuta av det för den skulpturala formen.

Skapa en utomhus vardagsrum

Att skapa utomhus rum i bakgård utrymmen är populär, och det behöver inte kosta en bunt. Köpa en utomhus soffa eller soffan. Lågprisbutiker har billig val under våren. Plocka upp några gamla metall trädgårdsstolar från loppmarknaden. Stapla dina platser med färgglada kuddar. Gruppera dina sittplatser runt en import store chiminea, och göra slutet tabeller från trädstammar eller välta blomkrukor. Tända en eld i din chiminea, scatter några Votivljus runt och fylligt dynorna. Du vara redo att underhålla gästerna under stjärnorna.

Lägga till krukväxter

Växter i trädgården behöver inte förankras i marken. Lägga till ett annat lager i gles bakgård grönska med några strategiskt placerade krukväxter och träd. Loppmarknad säljare och järnaffärer erbjuder billiga alternativ på våren och sommaren. Använd enkel lerkrukor eller jaga loppmarknad för vintage plantageägare. Sträng dina krukväxter och träd med utomhus ljus för en festlig känsla.