mynewspapers.net

Billiga 16 födelsedagsfest idéer

Billiga 16 födelsedagsfest idéer


Många tonåringar drömmer om en extravagant 16 födelsedagsfest--orsakar mycket ångest hos sina föräldrar. Men du kan kasta en riktig fest utan att spendera en bunt. Plocka ett kreativt tema, värd partiet hemma och underhålla din 16-åring i stor stil för att göra deras dag speciell.

Dance Party

Skär noter av svart papper, skriva partinformation på dem med en vit penna och skicka dem inbjudningar. Flytta möbler från rummet där festen kommer att hållas för att skapa ett dansgolv. Tejpa CD-fodral med olika sångare på väggarna. Sätta serpentiner runt rummet som är det födelsedagsbarnet favoritfärger. Häng en billig discokula i taket. Skapa en blandning av födelsedag flickans favoritmusik för gästerna att dansa till. Göra hemmagjord pizza och snacks för gästerna att mumsa på mellan danserna.

Hollywood Party

Skär en stor stjärna av en bit vit konstruktion papper att göra inbjudningar. Kom ihåg att låta gästerna vet att detta är en Hollywood parti och de ska klä sig därefter. Hänga tidningen bilder av kända Hollywood-stjärnor runt festlokalen. Värd en låtsas award show, med födelsedagsbarnet utgör kategorier och ger ut handgjorda utmärkelser till sina vinnande vänner. Kategorier kan innehålla mest kreativa festkläder och bästa frisyr eller skapa utmärkelser för hans vänners personligheter. Servera mat billig mat som pasta eller köttbullar. Servera gästerna läsk i plast champagne flöjter.

Utomhusfest

Limmet lämnar och pinnar runt kanten av bit cardstock och skriva partinformation i mitten för att sprida ordet om thisparty. Dekorera en utomhusfest område med tiki ficklampor och helium-fyllda födelsedag ballonger. Lägg ut dekorativa filtar för gäster att sitta på. Ställa in olika stationer där barnen kan spela sådana spel som badminton, krocket och hästskor. Ha en vatten-ballong kasta rätt innan maten serveras. Grilla korv och hamburgare och göra s'mores över grillen.