mynewspapers.net

Billig middag Party idéer

Billig middag Party idéer


Om du planerar en middagsbjudning på en budget, behöver du inte offra elegans och kvalitet. Fyllning som kan vara utklädd med servera fancy såser och uppslag. Lägga till specialitet objekt, till exempel kalamataoliver, vanliga livsmedel att packa en smakrik punch. Gör dina egna inbjudningar som en billig, personlig touch och välj billig inredning som lägger till en lekfull pop av färg. Sparsamma part gynnar inkluderar skräddarsydda påsar med godis och nötter.

Billig inbjudningar

Om du är värd en middagsbjudning på en stram budget, gör din egen personliga inbjudningar. Använda färgglada konstruktion papper och dekorera med fancy kalligrafi, klistermärken eller clip art detaljer. Slå ett hål i papperet och förbättra inbjudan genom att knyta en satin eller grosgrain band genom det. Du kan också använda ett kort-making program på din dator att skriva ut skräddarsydda inbjudningar

Fylla menyalternativ

Du behöver inte offra kvalitet när du kokar på en budget. Om du har en stor skara att mata, Välj menyalternativ som fyllning men välsmakande. Glädja gästerna genom att klä upp vanlig pizza med gourmet ingredienser som kronärtskockor och kalamataoliver. Gör din Caesarsallad dressing att lägga till pizazz till en grundläggande grönsallad (se resurser för recept). Serverar ett utbud av smörgåsar med soltorkad tomat, pesto eller oliv sprider så gästerna kan anpassa sina val. Köp en stor påse med billig potatis och göra hemgjorda chips eller pommes frites till serven på sidan. Aptitretare, tjäna devilled ägg, bruschetta eller en ost och kex bricka, som är säker på att behaga publiken utan kasta du av budgeten.

Tilltalande Presentation

Om du serverar billig trakteringen, skapa en tilltalande presentation med billiga garnering. Klä upp en stek eller dips med kvistar färska örter som timjan, dill eller rosmarin. Använd citron, lime och skivor orange vill förbättra en bricka med cookies eller cupcakes.

Budget Decor

Skapa en festlig fest miljö med billig inredning objekt. Använd ljusa band att lägga till en pop av färg till vanliga ljusstakar, eller köpa detaljerade ringar för att förbättra duk servetter som du redan äger. Svag belysning lägger till en elegant atmosfär på din middag; Häng ett pärlband av små vita lampor eller använda ljus för att sätta stämningen. Gör en tabell mittpunkten som kommer dubbelt så party snacks. Om du är värd en höst bash, placera en skål av pulserande rött och guld äpplen i en kristall skål, eller fylla en korg med pastellfärgade godis för en våren soirée.

Sparsamma gynnar

Även om du är på en strikt budget, kan du fortfarande skicka gäster hem med en söt part tjänst. Göra en sats av cookies och placera några i inredda cellofanpåsar för varje systerklubb. Skapa hembakade chokladpraliner och placera dem i små lådor bundna med ett band.