mynewspapers.net

Billig idéer för bröllop mottagning tabeller

Billig idéer för bröllop mottagning tabeller


Om du vill bo inom ramen för budgeten för din bröllopsfest, inte går över toppen på tabellen inredningen. Stick med en enkel behandling som är lätt att organisera och vackra. Skapa ett tema för inredningen och använda den för att väcka några kreativa idéer. Köp tidigt för en semester bröllop; Shop Chinatown för ett asiatiskt tema; RAID-souvenirbutiker eller online hantverk leverantörer för en havs-och-sand mottagning.

Beachcomber bröllop

För en strand bröllop med en närliggande reception, prova solen blekt strandlinjen tabell inredning sätta florister skum i en stor conch skal och stoppa en kurva av vitt siden orkidé i den. Täcka skummet med spansk mossa. Ankare långa vita sidenband till en platt bit av skum i centrum av varje gäst tabell. Limma fast en liten skal till slutet av varje band som kommer att hålla det ner som det hänger över kanten av bordet. Ett bo av spansk mossa går över centrum skummet och skalet med sin eleganta blomma sitter i boet. Vit Votivljus i klart glas koppar kan ringa den kapslade skalet för extra gnistan. Använd detta med vit eller pastell dukar och servetter för en blek och vackra tabell.

Glittrande vinterbröllop

En semester bröllop kan vara riktigt billig men aldrig se den. Butik i förväg--de flesta bröllop är planerat långt framåt så besluta om dina färger och inredning och dra nytta av efter semester försäljning att plocka upp fynd dekorationer. En enkel wide mouthed glas klot är början på en magisk bordsskiva. Fyll den med små, glänsande vit, guld, silver och rött eller grönt runt Christmas Ornament. Täcker borden med golv-längd vita dukar och drapera en kvadrat med billig metalliskt silver material över duken så att punkterna i alla fyra hörnen hänga över kanten. Placera en runda vintergröna krans--verklig eller konstgjörd--i mitten av tabellen och sätt hela världen inuti kransen. Drapera ett halsband av batteridrivna sträng ljus; använda vitt ljus-- men undvika LED eftersom de är för ljusa--runt kransen och har någon aktivera dem precis innan i receptionen. En snodd av konstgjorda holly med röda bär gör en vacker servettring.

Eleganta asiatiska bröllop

Ett asiatiskt tema mottagning kan vara rikt elegant med tankeväckande dekorationer. Välj blekt jade borddukar för gäst tabeller och huvudtabellen. Placera en glas orkan över ett enda elfenben pelare ljus på en broderad silke matta i centrum av varje gäst bord och omge det med tre glascylindrar graderade höjdrädd. Fylla cylindrarna halvvägs med klart glas stenar och sticka en stam av lucky bamboo i var och en. Nej behov till tillägga vatten--bambu förblir grön och hålls vertikal av glas stenar. Använda cloisonné eller cinnabar färgade falska bambu Servettringar. Plantera om specerier lager vit "nattfjäril" orkidéer på billiga kinesiska målade krukor för de viktigaste inslaget och slutet på tabellen huvud. På en broderad löpare som löper genom hela tabellen, ställa krukor av bambu och låg pelare ljus i klart glasskålar som håller några flod stenar och en del vatten. Hitta billiga leveranser i hobbybutiker och i din lokala Chinatown eller online. Gästerna kan ta hem som gynnar bordsdekorationer.