mynewspapers.net

Billig häst presenter för barn

Billig häst presenter för barn


Om ett barn i ditt liv är tokig i hästar, finns det ett antal billiga presenter du kan ge den unge på sin nästa födelsedag, semester eller andra speciella tillfällen. Från senast inom equine litteratur och filmer till sovrum inredning har du ett antal val när det gäller tilltalande ung häst älskare i ditt liv.

Bed uppsättningar

En uppsättning av lakan och örngott med en häst-tema gör en utmärkt present till den unga häst älskaren i ditt liv. Du kan välja säng uppsättningar baserade på populära filmer som The Black Stallion eller min vän Flicka, eller du kan helt enkelt välja en uppsättning lakan prydd med alla typer av hästar. Du kan göra gåva ännu mer speciell genom att lägga en filt eller kasta med häst motiv.

Photo Collage

Om den unga häst älskaren i ditt liv har en samling av foton, ritningar och bilder av hästar, kommer gåvan av en collage fotoram garanterat att bli en hit. Dessa collage ramar är utformade för att hänga på väggen, och beroende på hur de kan visa 10, 20 eller ännu fler bilder i ett slugt arrangemang.

Häst filmer

Det finns ingen brist på häst tema filmer ute, så den svåraste delen av shopping för denna gåva kan vara att välja bara en eller två. Oavsett om du väljer en klassisk film som Black Beauty eller The Black Stallion eller en mer samtida film, är mottagaren att uppskatta din omtanke.

Hästböcker

Häst med litteratur har en speciell plats i hjärtat hos hästälskare överallt, så varför inte dela din egen favorit barndom böcker med nästa generation? Bara huvudet ner till din lokala bokhandel och titta igenom barnens litteratur avsnitt för några bra idéer.