mynewspapers.net

Billig Birthday Party idéer för tonåringar

Billig Birthday Party idéer för tonåringar


Planerar en njutbar teen födelsedagsfest behöver inte vara ett dyrt. I stället för att hälla pengar i din tonårings födelsedagsfest, välja ett prisvärt alternativ och spara dina pengar för senare köp. Det finns en mängd roliga födelsedag part idéer för tonåringar som kräver liten finansiell investering.

Kändis möten

Tonåringar använda foton och konstnärlig skicklighet för att skapa bilder av sig själva med deras favorit kändisar i denna crafty parts verksamhet. Innan ert parti, samla ihop bilder av teen hjärta pulserar. Med hjälp av en digital kamera, ta bilder av dina gäster när de anländer på festen. Ladda ner bilderna i datorn och skriva ut dem. Ge part gäster med sax och lim, och uppmuntra dem att skära ut sina bilder och placera dem så att de ser ut som de poserar med kändisen av deras val.

Pizza kök

Skapa en pizza kök hemma och ge tonåringar att utforma sin egen ekonomiska party mat. Köpa färdiga pizzadeg, sås, ost och ett urval av pålägg. Utforma de potentiella pizza ingredienserna på en tabell eller ön. När det blir dags för tonåringar till mellanmål, låt dem skapa sin egen pizza. Pop pizzor i ugnen och baka upp tonåring-skapade delikatesser. För att lägga till lite humor till aktivitet, lägga ut några icke-traditionella pizza pålägg med normalpriset. Vissa tonåringar kan njuta av att göra choklad godis eller marshmallows på deras pizza en ovanlig kombination.

Kite byggnad tävling

Få tonåringar ute i den friska luften och att de kan tävla samtidigt försöker händerna på konsten att kite byggnad. Samla kite-byggnaden material inklusive balsaträ, plastpåsar och kite garn. Skriva ut vissa kite bygga riktningar för tonåringar att refererar till de farkoster sina skapelser. Montera tonåringar runt en park picknickbord, och ge dem material. Låt dem bygga sina drakar, då får dem i luften. Har andra part gäster poäng varje kite på stil och kvalitet av flygning. Ge priser till vinnarna.

Papperskorgen att skatt smycken gör

Tonåringar använda tidningar för att skapa färgglada pärlor i denna kreativa parts verksamhet. För att förbereda, samla gamla tidningar, skolan lim, sax, vatten, tandpetare, tråd, nålar och skålar. Blanda skolan lim och vatten i lika delar i skålar. När tonåringar anländer, ge dem tidningar och få dem strimlat sidorna en tum bred. Nästa, har tonåringar förvandla varje remsa till en lång triangel. Tonåren sedan droppa varje triangel i lim blandningen och figursättas dem tandpetare. Lämna pärlor för att torka i flera timmar. När de har torkat, låt tonåringar att ta bort dem från tandpetare och sträng dem på tråd att skapa estetiskt tilltalande smycken.