mynewspapers.net

Bild presentidéer för att förlora en nära anhörigOm du har någonsin förlorat någon du älskade, vet du hur mycket du längtar efter att se hans eller hennes ansikte bara en gång. En sörjande vän eller familjemedlem skulle uppskatta att få en bild av avliden som gåva--särskilt en bild hon inte kanske har sett förut. Om du har bilder av någon som nyligen dött, finns det flera sätt du kan omvandla dem till presenter.

Scrapbook

Om du har flera bilder av avliden och du har scrapbooking erfarenhet, skapa en memorial klippbok i hans ära. Omge ett foto av den älskade en blåsa ut ljus på en tårta med andra födelsedag bilder, såsom festliga ballonger och inslagna gåvor. Om du har ett foto taget medan avliden var på semester, lägga till bilder och utsmyckningar som väcker den plats och tidpunkt för semester. Om du inte har den kompetens som krävs för att skapa en klippbok, hyra en listig vän eller medarbetare att göra det åt dig.

Digital fotoram

En digital fotoram visar ett roterande bildspel av bilder du läsa till ramens minne. Vara måste digitaliserade bilderna så kommer du för att ha scan äldre bilder som togs på filmkameror. Om du inte har en scanner eller inte har tid att skanna gamla bilder, kommer att kommersiell film utveckla tjänster digitalisera dina bilder för dig.

Inramade fotografi

Ett inramat foto av avliden kan vara en omhuldade gåva till någon som bara har förlorat en nära anhörig. Använda fotoredigeringsprogram att beskära eller ändra storlek på bilden genom att skapa en bild som passar en standard storlek. Markera en bildruta som matchar mottagarens inredning. Om inte du vet vad mottagaren utsmyckning stil är, välja en neutral ram som vanligt svart trä, borstat stål eller silver.

Memorial Video

Om du har tillgång till videoredigeringsprogram, skapa ett minnesmärke video för avliden och dela på en online video arkivera-delar tomt. Starta filmen med en rubrikbild med den avlidna personen namn, födelsedatum och dödsdatum. Använda figurbeskrivningar som för att sätta bilderna i sammanhang. Inkluderar alla videoklipp som du har till avliden, och skapa ett memorial soundtrack av musik att gå med bilderna.