mynewspapers.net

Bilar, tåg & plan födelsedag inbjudan idéer

Bilar, tåg & plan födelsedag inbjudan idéer


Ett "Bilar, tåg och flygplan" födelsedag tema är en underbar idé för en liten pojke födelsedagsfirande eller ens för en äldre man som älskar automotives, lok och flygplan. Bilar, tåg och flygplan födelsedag öppnar porten för ett antal festliga Showerinbjudan idéer du kan använda för att lägga till temat för att samla in och presentera gästerna för tema också.

Inbjudan utskärningar

Gör inbjudningar i form av en bil, tåg eller flyg. Gör alla tre att blanda upp utseendet på inbjudningar. Skriv en söt rubrik som hänför sig till varje del av transport. För bilar rubriken kunde läsa, "Huvudet på motorvägen till Johns födelsedagsfest," medan tåget inbjudningar kan man säga, "Next stop John's Birthday Party" och planet inbjuder kunde läsa, "Destination: John's Birthday Party." Dekorera utskärningar med glitter, akrylfärger eller puff färg att lägga till några dimension.

Söta inbjudan gränsen

Har enkla inbjuda en grundläggande kortet eller en rektangulär pappersark och lägga till en bil, tåg och flyg kantlinje. Köp tre små frimärken--en av en bil, en av ett tåg och en ett plan, och använda olika färgade stämpel kuddar för varje stämpel. Stämpel runt kanterna på inbjuder i samma ordning hela vägen runt. En annan idé är att använda stickers, som du skulle kunna hitta i små storlekar på din lokala hantverk butik.

Biljett inbjudningar

Lägg till Planet tema genom att skicka ut inbjudningar i mallen av en flygbiljett. Titta online på flygbolaget platser för att se om de har bilder av flygbiljetter, eller använder en gammal flygbiljett och fotokopia, tejpning ny text som hänför sig till födelsedagsfest över ursprungliga Biljettinformation. Du kan även göra detta med tågbiljetter, eller för en bil, använda en bussbiljett.

Tecknade serier och färg inbjudningar

För ett barnkalas har inbjudningar med tecknade bil, tecknad tåg och tecknade flygplanet på framsidan. Chef till lokalt parti leverans butiker att se om de har kort som detta, eller om du är en skicklig konstnär, rita det själv och göra kopior för inbjudningar. Om du inte är kunnig i ritningen, be en vän som är, eller en lokal konstnär Rita inbjuder från kommissionen. En annan rolig idé är att lämna cartoon inbjuder svart och vitt så att gästerna kan färga dem och föra dem till partiet att hänga upp som dekor